ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Δημήτρης Κωστούρος για Αναγνωσταρά: "... ο γνωστός σε όλους «τζάμπα μάγκας»"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος: "... ο γνωστός σε όλους «τζάμπα μάγκας»"
 Στη ζωή και στην πορεία ενός αιρετού υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα δύσκολες ή πολύ δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσει. Γι’ αυτό άλλωστε δηλώνει και ξαναδηλώνει με πάθος ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του κόσμου για να αναλάβει αυτές τις καταστάσεις.


Ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση και η κριτική του πάντα έχει μέσα το στοιχείο της επιθυμίας της προσωπικής εμπλοκής. Φωνάζει καθημερινά από τα έδρανα ότι αυτός μπορεί να δώσει λύσεις, ότι αυτός μπορεί να αναλάβει δύσκολες καταστάσεις.

Υπάρχουν δύο πιθανότητες: η μία να το εννοεί και να είναι έτοιμος να αναλάβει δράση και να κάνει τα λεγόμενα του πράξη και η άλλη απλώς να λαϊκίζει και να φωνασκεί για να δημιουργήσει εντυπώσεις... ο γνωστός σε όλους «τζάμπα μάγκας».

Νομίζαμε ότι κάποιοι οι οποίοι προσπαθούσαν να συλλαβίσουν μια «περίπου» άποψη είχαν ίχνη πολιτικής τιμιότητας και διάθεση προσφοράς.

Λαθέψαμε!

Εντύπωση ήθελαν να προκαλέσουν μόνο.

Το Ίδρυμα Μαρίας Ράδου που κληρονομήσαμε με πάνω από 700.000€ χρέη το 2012 από την προηγούμενη διοίκηση (μην υποτιμάτε τους Ναυπλιείς, δεν είναι χρυσόψαρα, θυμούνται καλά ποιός ήταν πριν δήμαρχος) μέσα στην οικονομική κρίση αποτέλεσε ένα σημείο διαρκούς αγώνα για εμάς, πληρώνοντας πάνω από μισό εκατομμύριο για να αποπληρωθούν χρέη αυτών που τα δημιούργησαν.
Να σέβεστε λοιπόν αυτούς που σας έδωσαν πίσω την ασφαλιστική σας ενημερότητα και σας γλύτωσαν από τα δικαστήρια.

Σε ό,τι αφορά τους «όλα τα σφάζω όλα τα λύνω» του facebook είμαστε σίγουροι ότι γνώριζαν πολύ καλά τις πηγές χρηματοδότησης του γηροκομείου.

-Οι μηνιαίες πληρωμές των ωφελούμενων.
-Δωρεές τρίτων.
-Έσοδα από την ακίνητη περιουσία του ιδρύματος.

Ποτέ δεν το ανέφεραν στις μακροσκελείς ανακοινώσεις τους. Η οικονομική κατάσταση ήταν γνωστή σε όλους και τα στοιχεία στη διάθεσή τους.

Μόλις περάσαμε στην πράξη άρχισαν να απαιτούν εγγυήσεις. Τρομοκρατήθηκαν από την ευθύνη.
Δεν είναι το δυνατό τους σημείο βλέπετε.

Οι ανακοινώσεις, η στείρα αντιπολίτευση και η ανερμάτιστη κριτική χωρίς στοιχεία ή με μισές αλήθειες είναι το όριο του προσωπικού τους «πράττειν».

Έχει καλώς.

ΥΓ1: Θεωρούμε σωστό στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να προταθεί στον καθένα από τους υπογράφοντες την αναφορά για το Ίδρυμα Μαρίας Ράδου η προεδρεία.
Μήπως λαθέψαμε με κανέναν!Όταν εισπράξουμε την προσωπική άρνηση του καθενός θα ορίσουμε νέο πρόεδρο.

ΥΓ2:Η σοβαρότητα του θέματος αλλά και ο απόλυτος σεβασμός που νιώθουμε για τους ανθρώπους οι οποίοι φιλοξενούνται ή εργάζονται στο Ίδρυμα ήταν για μας καθοριστικός παράγοντας να μην κάνουμε ούτε μία στιγμή το γηροκομείο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Γι’ αυτό παρ´ ότι όλα τα χρέη και ο τρόπος διαχείρισης ήταν καταγεγραμμένα όταν αναλάβαμε ποτέ δεν καλέσαμε τους υπεύθυνους να απολογηθούν.

Ο αγώνας για την λειτουργία του γηροκομείου είναι καθημερινός και καλούμε όλο τον κόσμο να το συνδράμει με κάθε τρόπο.

Δημήτρης Κωστούρος via facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ