ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

«Ο ωραιότερος χριστουγεννιάτικος πίνακας»: Εκπληκτική πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη παράσταση του "Δον Πινέλο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:06:00 μ.μ. | | |
 «Ο ωραιότερος χριστουγεννιάτικος πίνακας»: Εκπληκτική πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη παράσταση του "Δον Πινέλο"
Στον Αθλητικό Πολιτιστικό Χώρο « Σφυρίχτρα» στο Κυλικείο του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου γονείς και φίλοι των μικρών μαθητών του Βρεφονηπιακού  Σταθμού « ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ» καταχειροκρότησαν μια πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός « ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ» ταξίδεψε όσους παρευρέθηκαν  στη μαγεία των εορτών με το έργο  «Ο ωραιότερος χριστουγεννιάτικος πίνακας».
20 κάρτες από χαρτόνι απεικονίσουν σιγά - σιγά ένα ενιαίο σύνολο σαν ένα μεγάλο φανταστικό παζλ που παρουσιάσθηκε ακολουθώντας τη λογική σειρά της διήγησης της ιστορίας της Γέννησης του Χριστού…
Εμπλουτισμένη με μουσική, τραγούδια και ύμνους η πρωτότυπη αυτή παράσταση, που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη που κάθε χρόνο έχουν να παρουσιάσουν και κάτι διαφορετικό, συγκίνησε και μετέφερε όλους στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Στην μουσική επιμέλεια ηταν ο Σπύρος Αντωνόπουλος, στην βοήθεια στα παρασκήνια η Γεωργία Κατσαριώτη και στο πρόγραμμα η Δημητρα Λουκά, ενώ καθοριστικής σημασίας βοήθεια στα σκηνικά προσέφερε όπως πάντα ο ευρηματικός Γιάννης Αντωνόπουλος.
Μετά το τέλος της παράστασης μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ