ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Λύση από Μαλτέζο σε ανικανοποίητες μέχρι σήμερα ανάγκες των σχολείων της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | | |
Λύση από Μαλτέζο σε ανικανοποίητες μέχρι σήμερα ανάγκες των σχολείων της Αργολίδας
Με διάθεση επίλυσης πραγματικών προβλημάτων, με προγραμματισμό, μελέτη και καλή συνεργασία σε επίπεδο δομών με όλους τους φορείς, δόθηκαν λύσεις σε ανικανοποίητες μέχρι σήμερα ανάγκες των σχολείων της Αργολίδας. 

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκαν:

- η διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού και οι όροι της διακήρυξης για την Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας για τις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου, συνολικού προϋπολογισμού 17.484,00€.

- η προσφυγή σε 2η διαπραγμάτευση για την προμήθεια προκατασκευασμένων αιθουσών (διδασκαλίας & wc) για τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας συνολικού προϋπολογισμού 35.252,00€

Οι πόροι για την υλοποίηση των εν λόγω έργων αφορούν σε ταμειακά υπόλοιπα παλαιών χρηματοδοτήσεων του ΟΣΚ έως 31/12/2010. Οι πιστώσεις για τις ανάγκες των σχολείων αυτών ήταν συνεπώς εδώ και χρόνια ανεκμετάλλευτες χωρίς να έχει γίνει αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή. 

Η νέα περιφερειακή αρχή σε διάστημα τριών μηνών περίπου από την ανάληψη των καθηκόντων της, όπως είχε δεσμευτεί, έδωσε αμέσως λύση για να ξεκινήσει η διαδικασία των Διαγωνισμών και να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα έργα εντός του 2020.

Σκοπός είναι να υπάρχει ο απόλυτος συντονισμός ως προς την πορεία και το στάδιο όλων των έργων και να διαπιστώνονται άμεσα τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ιωάννης Μαλτέζος 
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ