ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

"Κόλαση στο Κολοκοτρωνίτσι" - Ποιος είναι ο σέξι "παπάς" που σκανδαλίζει το χωριό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | | | | |
"Κόλαση στο Κολοκοτρωνίτσι" - Ποιος είναι ο σέξι "παπάς" που σκανδαλίζει το χωριό  (βίντεο)
 Εκεί στον ΑΝΤ1 κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την πολυδιαφημισμένη επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» που τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και στην Καρυά Αργολίδας το γνωστό πλέον Κολοκοτρωνίτσι 



Εκτός από τον ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, από όπου «ψαρέψαμε» και το πρόσωπο του νέου, σέξι παπά στο Κολοκοτρωνίτσι, από το κανάλι έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρώτο, πρώτο teaser για τη σειρά.

Το teaser για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»

Η χαρακτηριστική μουσική, που όπως μάθαμε είναι δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς (προφεσόρου στα σατιρικά κομμάτια), εκκινεί και σε έναν τοίχο όπου φαίνονται τα τούβλα αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου «Καφέ της Χαράς».

Μικρό το teaser και διόλου αποκαλυπτικό για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 φρόντισε να μας δώσει μια πολύ σημαντική πληροφορία. Το πρώτο, πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα κάνει πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τα νέα επεισόδια της σειράς θα επικεντρωθούν στον έρωτα της Βάλιας και του Μάνου (Μανωλάκης) που συναντιούνται ξανά στο Κολοκοτρωνίτσι μετά από πολλά χρόνια.
Ο νέος και ωραίος παπάς στο «Καφέ της Χαράς»

Εκτός όμως από τους δύο νέους, που πρέπει να κάμψουν την αντίσταση του Περίανδρου και της Χαράς, στο «Καφέ της Χαράς» αναμένεται να δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες. Ανάμεσά τους και ένας νέος παπάς, νέος και γοητευτικός, που σίγουρα θα προκαλέσει αναταραχή στους Κολοκοτρωνιτσιώτες.

Τον ρόλο του νέου παπά του χωριού στο «Καφέ της Χαράς» αναμένεται να υποδυθεί ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης. Ο 33χρονος ηθοποιός φαίνεται πως είχε ένα πέρασμα στο παρελθόν από την ελληνική τηλεόραση, όταν συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Ου φονεύσεις». Αντίθετα, πολύ πιο ενεργή είναι η δράση του στο σανίδι, όπου μετρά συμμετοχές σε μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις. Το καλοκαίρι βρέθηκε σε περιοδεία με το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Το Καφέ της Χαράς» στα γενέθλια του ΑΝΤ1

Η ημέρα δεν επέλεγη τυχαία. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την πρόθεσή του να ετοιμάσει νέα επεισόδια για το «Καφέ της Χαράς», όλοι μιλούσαν για ένα επετειακό γεγονός που θα συνέπεφτε με τα 30 χρόνια λειτουργία του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση ως σήμερα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ακριβώς 30 χρόνια μετά, ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» έρχεται να γιορτάσει την... επέτειο με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ