ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Τάσος Λάμπρου: Η περιφέρεια Πελοποννήσου κήρυξε τον Δήμο Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | | | |
Τάσος Λάμπρου: Η περιφέρεια Πελοποννήσου κήρυξε τον Δήμο Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
 Η θέση μας να κηρυχθεί ο Δήμος Ερμιονίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έγινε Πραγματικότητα. Η περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε σε αυτό το μέτρο καθώς επίσης ανακάλεσε την απόφαση της σχετικά με το κλείσιμο του πράσινου σημείου στο Κρανίδι.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΚΟΎΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 

Άξιζε αυτή η περιπέτεια που περάσαμε τις τελευταίες ημέρες εάν υπήρχε από την αρχή κοινή λογική και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ερμιονίδας.!!! Καλή δύναμη στους εργαζόμενους του Δήμου μας που θα αναλάβουν την βαρύ φορτίο της αποκομιδής των απορριμμάτων .

Αυτό δεν αναιρεί ότι απαιτείται να υλοποιηθεί ένας ευρύτερος σχεδιασμός ο Δήμος μας να προχωρήσει σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό και να αποκτήσει τα κατάλληλα μέσα τόσο για την προσωρινή διαχείριση όσο και την μόνιμη ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων σύμφωνα με το περιφερειακό σχεδιασμό και τις υπουργικές αποφάσεις. 

Τώρα έρχονται τα δύσκολα ,για να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το πρόβλημα της Διαχείρισης των απορριμμάτων που ταλαιπωρεί τον Τόπο μας εδώ και δέκα χρόνια.

Τάσος Λάμπρου
Προοδευτική Συνεργασία Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ