ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Έχασε ο Διομήδης Άργους από τον Ολυμπιακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 μ.μ. |
Έχασε ο Διομήδης Άργους από τον Ολυμπιακό
Ο Διομήδης Άργους υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την οποία ολοκληρώθηκε και ο 1ος γύρος της Handball Premier. 
Ο αγώνας διεξήχθη στη Νέα Κίο το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου με τον Διομήδη Άργους να χάνει με 22 - 31 από τον Ολυμπιακό.
Για πρώτη φορά επέστρεψε ως αντίπαλος ένας άνθρωπος που έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Διομήδη και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Τι κι αν φοράει σήμερα διαφορετική φανέλα, ο Χάρης Μάλλιος είναι αυτός που τα έδινε όλα σε κάθε αγώνα, που ύψωνε τη γροθιά του στον κόσμο σε κάθε γκολ και έδινε το σύνθημα για ακόμα περισσότερη φωνή. Γιαυτό και η Διοίκηση του Διομήδη του επέδωσε πριν τον αγώνα αναμνηστική φανέλα της ομάδας.
Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπιζαν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ από την πλευρά των φιλοξενούμενων η μόνη απουσία ήταν αυτή του Άρτουρ Καρβάτσκι.
Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονταν από τις εκτός έδρας νίκες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς ο Διομήδης νίκησε τον Δούκα και ο Ολυμπιακός τον Αερωπό.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ