ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Κάλεσμα Γιάννη Γκιόλα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος με τον Νίκο Βούτση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:37:00 μ.μ. | | |
Κάλεσμα Γιάννη Γκιόλα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος με τον Νίκο Βούτση
Φίλες και Φίλοι

Ας συναντηθούμε όλοι, αύριο Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, στις 7.30 το απόγευμα, στην ανοιχτή σε όλους μέλη και φίλους, λαϊκή συζήτηση εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Άργους.


Μαζί μας θα είναι, θα μας μιλήσουν και θα μας ακούσουν, ο Νίκος Βούτσης πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ο Παν.Παναγιώτου δημοσιογράφος, Ο Γιάννης Γκιόλας Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ.

Ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα που ο ίδιος ο Νίκος Βούτσης μας απευθύνει:

To δικό μας κάλεσμα, το κάλεσμα που έκανε ο Άλέξης Τσίπρας και το οποίο μας εκφράζει όλους, μας εμπνέει και αποτελεί αδήριτη ιστορική ανάγκη είναι να διαμορφωθεί ένα κόμμα μαζικό, κοινωνικά γειωμένο, ισχυρό ταυτοτικά χωρίς όμως μόνο μια άποψη, με αριστερό ευρωπαϊκό ορίζοντα, με πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην Ευρώπη και τις εξελίξεις και με πάγιες θέσεις πάνω στις αξίες μας και στις αξίες του κοινωνικού κράτους. Αυτή είναι η πρόκληση, η πρόσκληση και η εντολή του λαού με τις τελευταίες εκλογές. Θέλουμε να συναποτελέσουμε όλοι μαζί σε ισότιμη βάση ένα πολύ πιο μαζικό, κοινωνικά γειωμένο, ταυτοτικό και μάχιμο κόμμα διότι μόνο έτσι μπορούμε σαν πολλαπλασιαστές όλοι μας και όλες μας μέσα στην κοινωνία να μεταγγίσουμε τις αξίες μας και τις λύσεις μας δίνοντας το θάρρος και στον υπόλοιπο κόσμο να τα διεκδικήσει.

Ας είμαστε όλοι εκεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ