ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Πτώση της θερμοκρασίας από το κύμα ψύχους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. | |
Πτώση της θερμοκρασίας από το κύμα ψύχους
Μεταβολή θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και τα κεντρικά, με κύρια χαρακτηριστικά, τις τοπικές βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες, τους ενισχυμένους βοριάδες στο βόρειο Αιγαίο, την πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά οι οποίες από τη νύχτα στα βόρεια θα ενταθούν.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, το ψυχρό κύμα που έχει εισβάλει στη χώρα από τα βόρεια, θα συνεχιστεί, καθώς εκτός της νέας πτώσης της θερμοκρασίας, αναμένεται έντονη χιονόπτωση, το βράδυ κυρίως, στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Χθες το θερμόμετρο κατέγραψε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν στην Δυτική Μακεδονία.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. 

Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου. 

Οι άνεμοι στα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

Την Πέμπτη αναμένουμε στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο μικρή βελτίωση του καιρού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ