ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Το Σάββατο ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παραμυθένιο Ναύπλιο (πρόγραμμα)

Το Σάββατο ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παραμυθένιο Ναύπλιο (πρόγραμμα)
 Ο Δήμος Ναυπλιέων σας περιμένει στο Ναύπλιο, την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη πόλη της Πελοποννήσου, να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 18.30 στην καρδιά της πόλης, την πλατεία Συντάγματος.


Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου, με τη Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, την παιδική χορωδία «TAMPERAMENTO», τη χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών VD Χρονοπούλου, τον Αθλητικό Προοδευτικό Σύλλογο «Χοροκίνηση» και φέτος «το κάτι παραπάνω» στους επισκέπτες επιφυλάσσει η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και την φιλική εμφάνιση της μεγάλης μας ερμηνεύτριας Πένυς Ξενάκη!
Στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου από τις 17.30 ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα για να τους γλυκάνουμε θα είναι έτοιμα, και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της Μαρίας Καρανικόλα , θα ετοιμάζονται επιτόπου και θα απογειώσουν και φέτος τις αισθήσεις μας.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή του Δήμου, δεν θα λείψουν ούτε φέτος οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ,στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH , στολίζουν ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών!

Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που « μαγικά» μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας ελπίδα και ζωή! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να μοιραστούμε τη δύναμη μιας ευχής χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο « Η Πύλη της Αγάπης».

Πλατεία Τριών Ναυάρχων

14 Δεκεμβρίου 2019 – 05 Ιανουαρίου 2020

Το CAROUSEL που κοσμεί την Χριστουγεννιάτικη πλατεία Τριών Ναυάρχων είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου και τους επισκέπτες του και θα παραμείνει εκεί, ως την πρώτη Κυριακή της νέας χρονιάς .

Το CAROUSEL θα μας… στριφογυρίζει στη χαρά, το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά καθημερινά 11:00 π.μ έως 2:00μ.μ. και 5.00μ.μ. -9.00μ.μ

Πλατεία Φιλελλήνων
Χριστουγεννιάτικο ΚΛΙΚ

Η τεχνολογία μας έχει κατακλείσει για τα καλά. Η αξία της selfie είναι πια ανεκτίμητη. ¨Ένα κλικ με το κινητό και το χαμόγελο παγώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στην πλατεία Φιλελλήνων.

Μην ξεχάσετε να περάσετε και από εκεί!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Νέο Ροεινό, ώρα 15:00
Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Ροεινού «Η Αγία Μαρίνα», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή με στολισμό της φάτνης και χριστουγεννιάτικου δέντρου  στην πλατεία του χωριού.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ