ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Το Σωματείο Ξυλουργών Αργολίδας καλεί τη ΟΕΒΕΑ σε σύσκεψη ενημέρωσης και συντονισμό των Σωματείων

Το Σωματείο Ξυλουργών Αργολίδας καλεί τη ΟΕΒΕΑ σε σύσκεψη ενημέρωσης και συντονισμό των Σωματείων
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ομοσπονδιών, σωματείων και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας για δράσεις και συλλογικό αγώνα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ΝΔ περί ανακούφισης των επαγγελματιών εξαντλούνται σε καλύτερες δόσεις των χρεών μας από τον Σύριζα. Η «δίκαιη ανάπτυξη» ή «ανάπτυξη για όλους» είναι άδεια πουκάμισα.

Όσο στραγγίζουνε τον απλό κόσμο με φορολογικά και αντιλαϊκά μέτρα, δεν περισσεύουν χρήματα για εργασίες.

Το τέλος επιτηδεύματος, ο αναπροσαρμοσμένος ΕΝΦΙΑ, τα αντικειμενικά κριτήρια, το πανάκριβο ρεύμα, τα υπέρογκα Δημοτικά τέλη σε Άργος και Ναύπλιο, ο άνισος ανταγωνισμός με τις μεγάλες επιχειρήσεις εξανεμίζουν τα εισοδήματά μας. Την ίδια στιγμή σφίγγει ο κλοιός των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Η επίθεση συνεχίζεται με την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού. Με νέες αυξήσεις στις εισφορές από 1-1-2020 και εφαρμογή των τριών πυλώνων στην ασφάλιση. Μειώνεται η συμμετοχή του κράτους και γενικεύεται το ποσοστό της ιδιωτικής ασφάλισης. Η ασφάλιση και η σύνταξη μετατρέπεται από κοινωνικό δικαίωμα σε ατομική υπόθεση. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ συνεχίζουν να είναι απούσες από τα προβλήματα μας.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας σε αγωνιστική κατεύθυνση, μπορούμε να τα καταφέρουμε: να σπάσει η μοιρολατρία και να βγουν περισσότεροι συνάδελφοι στον δρόμο, να ορθώσουμε εμπόδια στην επίθεση, να αποσπάσουμε κατακτήσεις.

Καλούμε κάθε σωματείο και την ΟΕΒΕΑ Άργους να προχωρήσει σε σύσκεψη ενημέρωσης και συντονισμό των Σωματείων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ