ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Σε Ναύπλιο, Τολό, Δρέπανο και Άγιο Αδριανό συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Σε Ναύπλιο, Τολό, Δρέπανο και Άγιο Αδριανό συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων στο Τολό, στο Ναύπλιο, το Δρέπανο και τον Άγιο Αδριανό.


Τολό, ΚΕΠ Τολού, από 16:00 έως 18:00

Φιλανθρωπική δράση φορέων του Τολού για τα Χριστούγεννα!
Ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη ρουχισμού τα οποία θα διατεθούν στην εκκλησία με σκοπό τη στήριξη οικογενειών του Δήμου. Από 16 έως 19 Δεκεμβρίου 2019

Ναύπλιο,Βουλευτικό, ώρα 18:00

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες…από τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου «Κ. Νόνης».

Τολό, ώρα 18:00

Η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο πάρκο Κριτών δίπλα από την παιδική χαρά. Κάλαντα από όλο τον κόσμο με την bandina της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διδασκαλία & διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη και μουσική, χορός, παιχνίδια με τους animateur.
Δρέπανο, ώρα 18:30

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με ξωτικά, face painting, μουσική και γιορτινά γλυκίσματα, στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Αδριανού και Ναταλίας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Πειραματική Σκηνή του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ με κουκλοθέατρο παρουσιάζοντας το παραδοσιακό παραμύθι « Η Πλούμπω και οι καλικάντζαροι» και η bandina της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Άγιος Αδριανός, ώρα 19:00

Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Αδριανού θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην πλατεία του χωριού για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Την εκδήλωση πλαισιώνουν: Η παιδική χορωδία του Δημοτικού σχολείου και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Γιάννη Νικολόπουλου. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τους animateur και θα γευτούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ