ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

"Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι" από την Παιδική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | | |
"Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι" από την Παιδική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων
Η Παιδική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων υπό την διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου, μετά την άκρως πετυχημένη περσινή της πορεία με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στην τραγωδία του Αισχύλου <<Ικέτιδες>> στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου το καλοκαίρι, ανοίγει φέτος την αυλαία των συναυλιών της στις 27-12-2019 στις 8:00 μμ στην αίθουσα του βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Θα παρουσιάσει το έργο των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα << Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι>>

Τη συναυλία διοργανώνει το Χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου, που θα συμμετάσχει με τη χορωδία του και ο Δήμος Ναυπλιέων και έχει όπως κάθε χρόνο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θα συγκεντρωθούν συσκευασμένα τρόφιμα 1ης ανάγκης που θα δοθούν στην πύλη πολιτισμού Ναυπλίου και στον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ η <<ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ>>


Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και ταυτόχρονα ελάτε να παρακολουθήσετε μία συναυλία με δύο χορωδίες της πόλης μας που η κάθε μία έχει γράψει και γράφει την δική της ιστορία.

Η παιδική χορωδία δυστυχώς, δεν θα συμμετέχει φέτος ( όπως κάθε χρόνο κάνει) στο άναμμα του δέντρου στις 14-12-2019, λόγω προγραμματισμένης συναυλίας εδώ και αρκετούς μήνες του μαέστρου της εκτός πόλεως την ίδια ημέρα.

Καλές γιορτές να έχετε με υγεία και θα χαρούμε να σας δούμε στις 27-12-2019 στη συναυλία μας.

Ο Μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων
Γιάννης Νικολόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ