ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Αγάπης με «άρωμα» Χριστουγέννων στο Νέο Σχολείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | |
Συνάντηση Αγάπης με «άρωμα» Χριστουγέννων στο Νέο Σχολείο
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν και συνέβαλαν στην εορταστική ατμόσφαιρα και στην εξαιρετική επιτυχία της «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στους χώρους του Νέου Σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, οι φορείς που συμμετείχαν, οι γονείς , οι καθηγητές και οι μαθητές, ενθουσιασμένοι από την όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, συμμετείχαν στις δραστηριότητες, έπαιξαν , διασκέδασαν και προσέφεραν με την καρδιά τους στον ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΓΑΠΗΣ για τα παιδιά του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. 
Ιδιαίτερα ευχαριστεί:

· Το Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΔΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ», την προπονήτρια κα Τρυφωνία Καπετάνιου, τους αθλητές της περιοχής, αλλά και αυτούς από το Λουτράκι, για το όμορφο τουρνουά ping pong που παρουσίασαν.

· Τον Αθλητικό Όμιλο Τοξοβολίας «Α.Ο.ΜΕΡΜΠΑΚΑ» , τον προπονητή κ. Χρήστο Κούτρα, την αντιπρόεδρο κα Ντίνα Σιατερλή και τους αθλητές που έκαναν επίδειξη του αθλήματος και προσέφεραν γνώσεις και οδηγίες στους επισκέπτες για τη γνωριμία με το άθλημα.

· Τον κ. Χρήστο Καλαντζή που μέσα από την έγκριτη εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΔΑ στηρίζει και προβάλλει τις δράσεις του Ν.Σχολείου και του Συλλόγου.

· Τα ειδησεογραφικά-ηλεκτρονικά site του Νομού για τη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.

· Τον καθηγητή Εικαστικών του Νέου Σχολείου κ.Δημήτρη Παπαχρήστο για την προσφορά του στο «Εργαστήρι χριστουγεννιάτικης κάρτας» και την εξαιρετική καθοδήγηση μικρών και μεγάλων στις κατασκευές.

· Την απόφοιτη μαθήτρια του Νέου Σχολείου κα Κωνσταντίνα Μαλτέζου για το face painting που φιλοτέχνησε στα προσωπάκια των παιδιών. 

Τους χορηγούς:

· Τον κ. Γιάννη Πιπέρο για το όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο που δώρισε.

· Το οινοποιείο του κ. Σπύρου Φράγκου στο Μαλανδρένι Αργολίδας.

· Τον κ. Σταυρόπουλο της εταιρίας «Σταυρόπουλος CATERING”.

· Τον κ. Ελευθέριο Τσίρο από την επιχείρηση «Μικρογεύματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ».

· Τον κ. Ρίζο της εταιρίας το «ΤΟ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ» .

· Τον κ. Παν/τη Ρέντα της εταιρίας « RED ALMOND».

· Την κα Σαββέλα Θεοδoσιάδη της εταιρίας «ΜΑΡΙΣΑΒΒΕΛ».

· Ευχαριστίες στη Διεύθυνση του Νέου Σχολείου για τη συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια, όπως επίσης και στους καθηγητές για τη στήριξη και την παρουσία τους.

· Ευχαριστίες σε όλους τους γονείς και επισκέπτες για τη στήριξη και παρουσία τους, αλλά και σε όσους βοήθησαν στο στολισμό των χώρων, στο στήσιμο και στη λειτουργία του μπουφέ, στις μητέρες που προσέφεραν εδέσματα.

Από το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ