ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Γκιόλας: Αλλάζουμε δυναμώνουμε και καλοσωρίζουμε τα νέα μας μέλη που εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. | |
Γ. Γκιολας: Αλλάζουμε δυναμώνουμε και καλοσωρίζουμε τα νέα μας μέλη που εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ
Το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκέμβρη, στο Ξενοδοχείο Πάρκ στο Ναύπλιο, έγινε η ανοικτή συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου, με σκοπό να υποδεχτούμε τα νέα μέλη, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος και του Προέδρου, Αλέξη Τσίπρα, υπέβαλαν αιτήσεις ηλεκτρονικά, όσο και με τη φυσική τους παρουσία και εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.


Οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και η Οργάνωση Ναυπλίου υπερδιπλασίασε τα μέλη της.

Στόχος της εκδήλωσης να γνωριστούν τα νέα και τα παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ακουστούν οι απόψεις και οι προσδοκίες όλων, για την πορεία του κόμματος από εδώ και πέρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Παρκ, παραβρέθηκαν και μίλησαν, ο Γιάννης Γκιόλας , Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, ο Άγγελος Γκόγκογλου από το Οργανωτικό Γραφείο της κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, και ο Χρήστος Καραμπινίδης Συντονιστής της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό έως πανηγυρικό .

Η αποδοχή των νέων εγγραφών γρήγορα εξελίχθηκε σ ένα ζωντανό και εποικοδομητικό διάλογο, όπου κυρίως μίλησαν, από τα νέα μέλη μας, άτομα με πολυετή κοινωνική παρουσία και πολιτική δράση , αλλά και αρκετοί νέοι ηλικιακά.

Όλοι εξέφρασαν τη διάθεση τους να ασχοληθούν ενεργά, να αναλάβουν ευθύνες κάνοντας το ΣΥΡΙΖΑ το δικό τους ζωντανό πολιτικό κύτταρο, που θα λειτουργεί και θα παίρνει αποφάσεις, για ό,τι αφορά στην τοπική κοινωνία. Συνδιαμορφώνοντας παράλληλα τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, στον ευρύτερο κοινωνικό χώρο , σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούνται οι πολίτες, όπως ο εργασιακός τους χώρος, η Αυτοδιοίκηση, αλλά και οι ενεργοί σύλλογοι, ομάδες ανθρώπων ,πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, ενώσεις γονέων κ.λ.π

Ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ στη σύντομη τοποθέτηση του, καλωσόρισε τα νέα μέλη και παρακίνησε να πάρουν το μικρόφωνο ,να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις τους, ν΄ακουστούν οι προσδοκίες τους, οι απόψεις τους και η κριτική τους για τα λάθη μας.

Στην συνέχεια, κατήγγειλε την καταπάτηση των ατομικών , εργασιακών δικαιωμάτων ,της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και της αναξιοκρατίας ,από την κυβέρνηση της Ν.Δ Αναφέρθηκε στις ιδιωτικοποιήσεις που εξαγγέλλει ως ντελάλης ,ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, διασύροντας τη χώρα, προσπαθώντας να πουλήσει την πραμάτεια του σε επιχειρηματικά φόρουμ στο εξωτερικό, αναρωτώμενος …γιατί αργούμε, γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά, γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα στη χώρα και πρέπει να σας καθησυχάσω ότι η όρεξη μας είναι τεράστια και κάθε μήνας που περνάει γίνεται μεγαλύτερη.

Ο Γ. Γκιόλας επισήμανε ότι ο αγώνας μας είναι μακρύς και δύσκολος και θα κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιηθεί. Τα ΜΜΕ με τον παραμορφωτικό καθρέπτη τους αποκρύπτουν την πραγματικότητα, εμείς θα γίνουμε οι ιμάντες , οι πολλαπλασιαστές που θα αναμεταδώσουμε τα μηνύματα προς τα έξω. Δεν φοβόμαστε την πασοκοποίηση, έχουμε όπλα τους δικούς μας αγώνες που θα τους δώσουμε σε κάθε επίπεδο, έχουμε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που θα μας μεταφέρουν οι νέοι σύντροφοι.

Ο Α.Γκόγκογλου, αναφέρθηκε διεξοδικά στην πολιτική επικαιρότητα και σε οργανωτικά ζητήματα της οργάνωσης .Ο Χρήστος Καραμπινίδης προέτρεψε τα μέλη να ενταχθούν άμεσα σε επιτροπές σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα τους, και να βγαίνουν με αυτοπεποίθηση προς τα έξω.

Πράγματι, είμαστε αποφασισμένοι ν΄αλλάξουμε πολλά.

Να βάλουμε φρένο σε φαινόμενα παραγοντισμού και προσωπικών στρατηγικών.

Να αλλάξουμε τις λογικές των κλειστών γραφείων, της έπαρσης και της αλαζονείας.

Να ενισχύσουμε τη συλλογική λειτουργία , τις δημιουργικές διαδικασίες, τον ρόλο των μελών μας, την συντροφικότητα , το φιλότιμο , την αξιοπρέπεια.

Να διατηρήσουμε τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς ,την αλληλεγγύη, την ισότητα, τη δημοκρατία, το ήθος και κυρίως την ανιδιοτέλεια.

Να δυναμώσουμε την μαχητικότητα μας, να συνεχίσουμε την υπεράσπιση των εργασιακών πολιτικών, και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Απευθυνόμαστε σε κάθε νέο, κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη να έρθει κοντά μας και να ανοίξουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη στον τόπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ