ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Αποκλείστηκαν λόγω κακοκαιρίας η γυναικεία και η ανδρική ομάδα του Πολυνίκη Ναυπλίου στα Χανιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. | | | |
Αποκλείστηκαν λόγω κακοκαιρίας η γυναικεία και η ανδρική ομάδα του Πολυνίκη Ναυπλίου στα Χανιά
Στην όμορφη κρητική πόλη των Χανιών ταξίδεψε ο Πολυνίκης Ναυπλίου που έδωσε τρια ματς  (ένα για την ανδρική ομάδα και δυο για την γυναικεία) μέσα σε λίγες ώρες, αλλά, η ομάδα του Ναυπλίου μπήκε σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς, τα μέλη της αποστολής της αποκλείσθηκαν στα Χανιά, εξαιτίας απαγορευτικού απόπλου λόγω κακοκαιρίας.


Μάλιστα, το απαγορευτικό επικράτησε και για τις αεροπορικές πτήσεις και οριακά πρόλαβαν δύο άτομα που ακολούθησαν τον Πολυνίκη στα Χανιά, να επιστρέψουν στην Αθήνα, όπου έπρεπε, για ανελαστικούς λόγους, να μεταβούν.

Η αποστολή του Πολυνίκη διανυκτερεύει στο πλοίο της ΑΝΕΚ που επρόκειτο να ταξιδέψει στον Πειραιά, ωστόσο, υπάρχει αβεβαιότητα καθώς οι αναφορές για τις καιρικές συνθήκες δημιουργούν την αίσθηση ότι ενδέχεται να παραταθεί ακόμα και έως την Τρίτη το απαγορευτικό απόπλου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει τώρα.

Το ρεπορτάζ του αποκλεισμού του Πολυνίκη παρουσιάζεται μετά την διαβεβαίωση από την ομάδα του Ναυπλίου ότι έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς των αθλητών και αθλητριών, ώστε να μην υπάρξει ανησυχία.

Μπόρα είναι, θα περάσει και όλα θα πάνε καλά, με υπομονή...


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ