ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Προβλήματα με το ρεύμα σε περιοχές της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. | | |
Προβλήματα με το ρεύμα σε περιοχές της Αργολίδας
Πολλά μέρη στα κεντρικά και ανατολικά της χώρας, αλλά και στα νησιά, έχουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση, λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβίας». Οι πολύ ισχυροί άνεμοι, η χιονόπτωση και οι καταιγίδες, έχουν δημιουργήσει θέματα με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ και στην Αργολίδα όπου υπάρχουν μέρη που δεν έχουν ρεύμα από το βράδυ της Κυριακής (29/12).

Χωρίς ρεύμα και χωριά στη Θήβα, στα Χανιά, αλλά και σε περιοχές της Αττικής. Ήδη συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κινούνται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Στην περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα χωρίς ρεύμα έχουν μείνει πολλές περιοχές, όπως η Ερμιόνη, το Ηλιόκαστρο, το Λουκαΐτι, τα Δίδυμα. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από το βράδυ της Κυριακής (29/12). Από τη ΔΕΔΔΗΕ τονίστηκε πως όντως υπάρχει πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας και υπογραμμίστηκε ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά…

Το πρωί της Δευτέρας (30/12) προβλήματα υπήρξαν στη Βοιωτία και δεν είχαν ρεύμα οι κοινότητες στην περιοχή της Θίσβης – Ξηρονομή, Δομβραίνα, Ελλοπία, Χώστια – και οι παραλιακοί οικισμοί όπως και η κοινότητα Αμπελοχωρίου. Ήδη συνεργεία της ΔΕΗ κινούνται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Ο δήμος Θηβαίων σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «επειδή αναμένεται επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων, παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και να κινούνται με τα οχήματά τους μόνο σε εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος».

Προβλήματα έχουν υπάρξει και στην Αττική, στα βόρεια του νομού (Βαρνάβας, Καπανδρίτη κ.α.) και στα Μεσόγεια, με τη ΔΕΔΔΗΕ να κάνει αγώνα δρόμου για να λυθούν. Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει και περιοχές στους πρόποδες του Υμηττού (Γλυφάδα, Αργυρούπολη).

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει και πολλά χωριά στο νομό Χανίων, καθώς έχουν κοπεί καλώδια σε πυλώνες λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση σημεία στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, Εθνικής Αντιστάσεως, Παλαιστίνης και Θερμοπυλών, ενώ βλάβες αναφέρθηκαν στα Κεραμειά, στις Μουρνιές και στον Κουμπέ. Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ