ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Άνοιξε «Το πάρκο του Αη Βασίλη» στο Ναύπλιο (βίντεο)

Άνοιξε «Το πάρκο του Αη Βασίλη» στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο το πρωί της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου τα παραμύθια ζωντάνεψαν και συνάντησαν ξωτικά, ζώα του αρκτικού κύκλου με φως, χρώματα και μουσικές και υποδέχθηκαν τον Αη Βασίλη στο εντυπωσιακό πάρκο του.

Τον κόσμο που συγκεντρώθηκε υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλιέων.
Τα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγάλοι επισκέφθηκαν το αστεροσκοπείο, το ταχυδρομείο, το σπιτάκι των ξωτικών και απόλαυσαν γλυκίσματα και πολλές λιχουδιές ταξιδεύοντας στον κόσμο του παραμυθιού.
H Διευθύντρια και τα παιδιά του 6ου Δημοτικού σχολείου Αρίας και τα παιδιά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων γέμισαν με στολίδια το δέντρο της πλατείας. Η Σχολή ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ Μαθητείας Αργολίδας συμμετείχε στην εκδήλωση με εορταστικά γλυκίσματα!
Οι Παραμυθάδες με τα κρουστά τους άνοιξαν το Σπίτι των Παραμυθιών με μικρά παραμύθια και τραγούδια και στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου στήθηκε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ