ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ο Άκης Καλαϊτζάκης επιστρέφει στον πάγκο της Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:47:00 μ.μ. | | |
Ο  Άκης Καλαϊτζάκης επιστρέφει στον πάγκο της Ερμιονίδας
Ο Άκης Καλαϊτζάκης επιστρέφει στην Ερμιονίδα, μετά την διετία 2015-2017, όντας ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας, μετά την παραίτηση Ζωντού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, η αντίδραση της διοίκησης της Ερμιονίδας ήταν άμεση καθώς από χθες το μεσημέρι είχε παρθεί απόφαση της επιστροφής του έμπειρου κόουτς στην ομάδα, κάτι που οριστικοποιήθηκε στο Δ.Σ του συλλόγου που έγινε χθες το απόγευμα.

Ο Καλαϊτζάκης αποτελεί ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στα μπασκετικά δρώμενα της Ερμιόνης έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Α.Ο Κρανιδίου και κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ την διετία που βρέθηκε στην Ερμιονίδα. 

Έχει σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες καθώς έχει θητεύσει δίπλα στους Σπύρο Σαμόλη(Διαγόρας Δρυοπιδέων) και Θανάση Σκουρτόπουλο (ΓΣΛ-Φάρος), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στη Νίκαια και στον Ιωνικό όντας στο τεχνικό τιμ της ομάδας δίπλα στους Νίκο Βετούλα και Στέργιο Κουφό. Τέλος, ο έμπειρος κόουτς θα αναλάβει στην ολότητα του το πρότζεκτ της Ερμιονίδας όντας υπεύθυνος για τις ακαδημίες του συλλόγου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ