ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Απολογισμός παρωδία από την Δημοτική Αρχή Χρόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. | |
Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Απολογισμός παρωδία από την Δημοτική Αρχή Χρόνη
Την Παρασκευή 20/12/2019 προσκληθήκαμε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων του 2018. 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. είχε την ευθύνη να επιμεληθεί για τη σωστή οργάνωση της συνεδρίασης, για την εμπεριστατωμένη σύνταξη του απολογισμού και για να βρίσκονται στη διάθεση των δημοτικών παρατάξεων πέντε μέρες πριν τη συνεδρίαση το κείμενο του απολογισμού πεπραγμένων με όλα τα στοιχεία που το συνοδεύουν. 

Μέχρι και την ημέρα της συνεδρίασης δεν είχαμε πάρει κανένα έγγραφο επομένως ζητήσαμε την αναβολή της συνεδρίασης και τον ορισμό νέας πριν την οποία να βρίσκονται στη διάθεση μας το κείμενο του απολογισμού με όλα τα στοιχεία. 

Θεωρούμε ότι και στο έτος 2018 πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τις οποίες υπεύθυνα πρέπει να ενημερωθούν οι δημότες. Αποφάσεις που είχαν να κάνουν με: 

 προϋπολογισμούς που αύξαναν την φορολογία κατά πολύ από το λαό και στήριζαν έργα που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για να αυξήσει την κερδοφορία του. 

 τεχνικά προγράμματα μίζερα και φτωχά με σχεδόν μηδαμινά έργα αντισεισμικής θωράκισης, αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας κ.α. 

 την σύμβαση για τα απορρίμματα που και η προηγούμενη και η σημερινή δημοτική αρχή προετοιμάζουν το λαό για να πληρώσει τα σκουπίδια χρυσάφι. 

 Τα τεράστια προβλήματα με την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας.  Τους πλειστηριασμούς από το Δήμο για την πρώτη κατοικία. 

 Τα μεγάλα και συνεχιζόμενα προβλήματα του Κέντρου Υγείας. 

 Τον αποκλεισμό δεκάδων παιδιών από την προσχολική εκπαίδευση κ.α. Ο κ. Δήμαρχος μας απάντησε πως ήταν δική μας ευθύνη να έχουμε πάρει τα στοιχεία από τις υπηρεσίες, τοποθέτηση το ελάχιστο αστεία.

 Όσο για το εάν οι υπηρεσίες μας παρέχουν στοιχεία, εκκρεμούν απλές αιτήσεις μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου στις οποίες, 3 μήνες μετά, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. 

Ο κ. Δήμαρχος βέβαια σε απάντηση του προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το παραδέχτηκε έμμεσα λέγοντας του “κι εσείς τα ίδια κάνατε”. Θέσαμε την πρόταση μας σε ψηφοφορία κατά την οποία με την στήριξη της παράταξης του κ. Γαλάνη προς τη Δημοτική Αρχή, απορρίφθηκε. 

Έπειτα αποχωρήσαμε καθώς δεν θέλαμε να είμαστε γλάστρες σε απολογισμούς παρωδία και στην επιχείρηση ξεπλύματος της αντιλαϊκής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής Γκάτζιου από τη Δημοτική Αρχή Χρόνη που την συνεχίζει.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ