ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Πάτερ Δ. Ταμπάκης: Παρακαλώ τους αγαπώντας Τον Χριστόν να συγχωρέσουν την συγκεκριμένη συνάνθρωπό μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 μ.μ. | | |
Πάτερ Δ. Ταμπάκης: Παρακαλώ τους αγαπώντας Τον Χριστόν να συγχωρέσουν την συγκεκριμένη συνάνθρωπό μας
Του π. Διονύσιου Ταμπάκη

ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ μάθαμε πως απομακρύνθηκε η βλάσφημη Απεικόνιση Του Κυρίου Ιησού Χριστού από την κυρία που την ανήρτησε πριν μερικές ημέρες στο Ναύπλιο.


Πιστεύω πως πραγματικά μεταμελήθηκε για αυτή της την ενέργεια πράγμα που πρέπει να εκτιμήσουμε. 

Παρακαλώ τους αγαπώντας Τον Χριστόν να συγχωρέσουν και να χωρέσουν στην καρδιά τους την συγκεκριμένη συνάνθρωπό μας και αντί για μύδρους ,σχόλια και λόγια ,που δεν έχουν πόνο, να κάμουνε τον κόπο της προσευχής και κανένα κομποσχοίνι για αυτή την ψυχή που και για εκείνη έχυσε το Αίμα Του ο Χριστός.Θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν και παιδί μας.Αρκετή η ψυχική ταλαιπωρία που πέρασε από την γνωστή ενέργειά της.

Το καλό τουλάχιστον ,από όλη αυτή την δυσάρεστη ιστορία ,είναι πως εκφράστηκε η αγανάκτηση εκατομμυρίων Χριστιανών στην Ελλάδα και το εξωτερικό .Ένα τρανταχτό μήνυμα για όσα αντίχριστα κέντρα υπονομεύουν συστηματικά την Ορθόδοξο πίστη των πατεράδων μας.

Θυμάμαι σε πρόσφατη επίσκεψή μας στην Σμύρνη τον θρησκευτικό σεβασμό που απολαύσαμε και ο οποίος ακόμη υφίσταται στην Τουρκία σε αντίθεση με τους γνωστούς άθεους νόμους που κατά κόρον ψηφίζονται στην "Χριστιανική" πατρίδα μας. 

Η Ειρήνη Του Χριστού και η γλυκιά αγάπη Της Θεοτόκου να αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο. 

π.Διονύσιος Ταμπάκης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ