ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Τι εκπλήξεις μας περιμένουν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Άργος (πρόγραμμα)

Τι εκπλήξεις μας περιμένουν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Άργος (πρόγραμμα)Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμος Άργους Μυκηνών κηρύσσει την έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη μας.


Στις 6:30
το απόγευμα η ομάδα Powerslide FSK Hellas θα δώσει ένα υπαίθριο Freestyle show με Insline Skates!!! Μετά το show η ομάδα θα βοηθήσει τα παιδιά να δοκιμάσουν τα πατίνια Insline Skates!!!!! Μια προσφορά από τα Καταστήματα Sellis Bike.

Στις 7:00 μμ φορέστε το σκουφί του Αη Βασίλη, διασχίστε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης και … χαρίστε χαρά στα παιδιά του MAKE-A-WISH. Σκουφάκια υπάρχουν στο Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Δήμου στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη πλατεία, το πρωί 11πμ.-1.30μμ και το απόγευμα 6μμ-8μμ. Τα σκουφάκια θα πωλούνται στην τιμή των 3 ευρώ το καθένα. Τα έσοδα θα διατεθούν στο έργο που κάνει το MAKE-A-WISH Κάνε μια ευχή Ελλάδας.

Τα Ξωτικά από τον ΑΣ Διαγόρας Άργους ¨πειράζουν¨ με τα χορευτικά τους καμώματα τον κόσμο.

Στις 7:30μμ κάνε ΔΙΚΟ ΣΟΥ ένα ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΗΣ με Δωρεά 2 ευρώ, κρέμασε το στο Δέντρο των Ευχών, στηρίξτε το έργο του MAKE-A-WISH (Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδας) και μεταμόρφωσε ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Εθελοντές του MAKE-A-WISH θα απασχολούν τα παιδιά με διαδραστικό πρόγραμμα.

Στις 7:30 μμ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Ακολουθούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα, τραγούδια και χορός από:

-Χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Άργους Τελέσιλλα. Διευθύνει ο Γιάννης Κόντης.
“Christmas Medley” από την Μπάντα Μουσικού Σχολείου Αργολίδας. Διευθύνει ο Σπύρος Μαρίνης. Υπεύθυνος Ηλίας Δημόπουλος.

-Χορευτικό σύνολο μαθητών από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Αφοι Μαλτέζου, θα αφιερώσουν ένα χορό στο MAKE-A-WISH.

-Παραδοσιακή Μικτή Χορωδία & Ορχήστρα Λυκείου των Ελληνίδων Άργους. Διευθύνει ο Γιάννης Χαβιαρλής.

Περιπλανηθείτε στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία της πόλης μας με το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το μεγάλη μπαλόνι, τα αυτοκινητάκια και τα παιδικά παιχνίδια, τα ξύλινα σπιτάκια που θα στεγάσουν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης και απολαύστε Μαγικές Εορταστικές Βραδιές!!!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ