Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Κάλεσμα από την Διοίκηση του Παναργειακού σε όποιον ενδιαφέρεται - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ομάδα του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | |
Κάλεσμα από την Διοίκηση του Παναργειακού σε όποιον ενδιαφέρετε - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ομάδα του Άργους
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.Σε αυτή ο γεν.γραμματέας της ομάδας μας Θανάσης Τσιόδρας και το μέλος του Δ.Σ. Ανδρής Νίκος, ανέλυσαν την έως τώρα κατάσταση.


Ο Θανάσης Τσιόδρας υπενθύμισε σε όλους πως η προσπάθεια που ξεκίνησε ουσιαστικά στις 10/9 και ενώ το πρωτάθλημα ξεκινούσε στις 22/9, ήταν εξαρχής δύσκολη ,η ομάδα είχε ελάχιστα δελτία και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η στελέχωση του ρόστερ για να μπορεί η ομάδα να κατέβει αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα.

Δεν αναφέρθηκε ποτέ από το νέο Δ.Σ. οτι χτίζεται ομάδα για πρωτάθλημα,απλά όλοι ήθελαν η ομάδα να κατέβει για το καλύτερο και αν καταφέρει να σώσει την κατηγορία.Αυτή είναι μια άποψη διατυπωμένη από την αρχή.

Ανέφερε επίσης ότι χωρίς την βοήθεια του κόσμου,έσοδα από διαφημίσεις (υπάρχει μια μείωση περίπου 50% σε σχέση με πέρσι)και έσοδα από εισιτήρια (π.χ.στο τελευταίο εντός κόπηκαν 27 )το μέλλον είναι δυσοίωνο,από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος μέγας χορηγός.

Το δ.σ. έχει κάνει με το παραπάνω και έχει τηρήσει αυτά που είπε από την αρχή και καλεί ανοικτά όποιον ενδιαφέρετε να βοηθήσει την ομάδα να καταθέσει την πρότασή του μέχρι την Κυριακή 22/12 και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εκεί να συνεχίσουμε να βοηθάμε.

Σε διαφορετική περίπτωση την Δευτέρα 23/12 θα υπάρξει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι από την υπάρχουσα διοίκηση.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ