ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Γιάννης Μαλτέζος: Υπάρχει επάρκεια σε αλάτι για την επερχόμενη επιδείνωση του καιρού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:59:00 μ.μ. | | | | |
Γιάννης Μαλτέζος: Υπάρχει επάρκεια σε αλάτι για την επερχόμενη επιδείνωση του καιρού
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αναφέρθηκε στην επάρκεια σε αλάτι που υπάρχει στην ΠΕ Αργολίδας ενώ μέχρι στιγμής δεν εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα.



Ο κύριος Μαλτέζος από το πρωί βρίσκεται σε συνεννόηση με τους Δήμους της Αργολίδας ώστε να τους συνδράμει με μηχανήματα όπου χρειαστεί ανάγκη.

Μέχρι στιγμής τα μικρά προβλήματα εντοπίζονται κυρίως προς την Αλέα όπου υπάρχει ανησυχία για τις νυχτερινές ώρες σήμερα καθώς ο καιρός επιδεινώνεται  σύμφωνα και με τους μετεωρολόγους, γιαυτό έχει σταλεί ένα φορτηγό με αλάτι για να χρησιμοποιηθεί αν χρειαστεί ώστε να μην κλείσει ο κεντρικός δρόμος,  ενώ η προσοχή των υπηρεσιών ειναι στραμμένη και προς τον Αχλαδόκαμπο όπου παραδοσιακά παρουσιάζεται πρόβλημα.

Άλλα προβλήματα δεν εντοπίζονται προς το παρόν στο οδικό δίκτυο και όλοι οι δρόμοι ειναι ανοιχτοί στην Αργολίδα, ενώ υπάρχει επάρκεια σε αλάτι, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας.

Η Κυριακή 29/12 και η Δευτέρα 30/12 θα είναι ημέρες κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις έως και αρκετά χαμηλά υψόμετρα (έως και ημιπεδινά 100-200μ) σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Κορινθία αλλά και σε πολλά ορεινά/ημιορεινά της κεντρικής και βορειοανατολικής Πελοποννήσου και ανατολικής Στερεάς.

*Φώτο αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ