ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Σχολείο Τουρισμού OnTour Ναυπλίου 16 και 17 Δεκεμβρίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | |
Σχολείο Τουρισμού OnTour Ναυπλίου 16 και 17 Δεκεμβρίου
 Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης του πρώτου Σχολείου Τουρισμού OnTour Ναυπλίου με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, 10 εθελοντές, πληθώρα θεματολογιών και 8 εξειδικευμένους ομιλητές του τουριστικού τομέα, ανανεώνεται το ραντεβού για 2η συνεχόμενη χρονιά. 

Το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έρχεται στις 16 Δεκεμβρίου στο Amalia Hotel Nafplio, ημέρα ομιλιών και 17 Δεκεμβρίου στο Fougaro Artcenter, ημέρα εργαστηρίων, με νέες ιδέες και θεματολογίες και απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής του ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Τις δύο ημέρες του 2ου ΣΤΟΤ Ναυπλίου πάνω από 300 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από δια δραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξίδεψε σε 10 ελληνικούς προορισμούς, με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 ατόμων και παρουσία πάνω από 40 ομιλητών, 300 τοπικών χορηγών και 100 εθελοντών.

Kάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour, βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών και αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ όλων των παρόχων της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη. Με αυτό τον τρόπο δίνει ένα μήνυμα, αναφορικά με την πολυσύνθετη διάσταση του τουριστικού προϊόντος και την κρισιμότητα της λειτουργίας ενός τουριστικού προορισμού. Άλλωστε, η αποστολή της διεύθυνσης εκπαίδευσης του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ, εθνικού διοργανωτή των ΣΤΟΤ, είναι η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των επαγγελματιών, η διαμόρφωση κουλτούρας εκπαίδευσης και επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό, η δημιουργία μιας δυναμικής εκπαιδευτικής κοινότητας και η αποδοτική διαχείριση και λειτουργία των τουριστικών προορισμών μέσα από την ανάδειξη των συνεργειών.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ έχουν αναλάβει, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου και το Επιμελητήριο Αργολίδος, μέσω της κας Έλενας Ασπιώτη, Γραμματέως του Εμπορικού Συλλόγου, μέλος της επιτροπής τουρισμού στον Δήμο Ναυπλιέων και του Eπιμελητηρίου Αργολίδος. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Ε-Survey και η Communication Effect.

Για να δηλώστε συμμετοχή στο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ αναζητήστε το παρακάτω link

www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-nafpliou2

Λίγα λόγια για το Σχολείο Τουρισμού OnTour

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.

Όλες οι περιοχές που ταξιδεύει το ΣΤΟΤ έχουν ξεχωριστές εκπαιδευτικές ανάγκες και βασικό στοιχείο της διοργάνωσης, αποτελεί η προσαρμογή της εκάστοτε ατζέντας ομιλιών και εργαστηρίων βάσει των τοπικών αναγκών. Σε αυτό έρχονται να συμβάλουν οι local ambassadors της κάθε περιοχής, οι οποίοι μαζί με την τοπική ομάδα διοργάνωσης προτείνουν τις θεματικές ενότητες, ανάλογα με τις ανάγκες των επαγγελματιών, την ωριμότητα και την σύνθεση του προορισμού τους.

Οι εισηγητές των Σχολείων Τουρισμού OnTour είναι δυναμικοί επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί και επιχειρηματίες, που επιλέγονται λόγω της εξειδίκευσης τους στην εκάστοτε θεματολογία. Είναι όλοι καταξιωμένοι στον χώρο τους και ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια των ΣΤΟΤ. Ταξιδεύουν μαζί μας, προσφέροντας τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι διοργανώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και στηρίζονται στον εθελοντισμό και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων, αποδεικνύοντας ότι όταν οι τοπικές κοινωνίες αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εντυπωσιακά. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση στους επαγγελματίες των προορισμών που ταξιδεύει, οι οποίοι κατά κύριο λόγο, είναι αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές.

Κάθε Σχολείο συντονίζεται από μία τοπική ομάδα εθελοντών, της οποίας ηγείται ένας τοπικός εκπρόσωπος (Local Ambassador) και απευθύνεται σε όλους όσοι άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες του εκάστοτε προορισμού.

Τα Σχολεία Τουρισμού OnTour φέρουν την ακαδημαϊκή αιγίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και Εθνικοί Υποστηρικτές τους είναι η Ε-Survey και η Communication Effect.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ