ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

"Δέματα Αγάπης" σε 105 οικογένειες μοίρασε η "Τράπεζα Αγάπης" του Ερυθρού Σταυρού Άργους

"Δέματα Αγάπης" σε 105 οικογένειες μοίρασε η "Τράπεζα Αγάπης" του Ερυθρού Σταυρού Άργους
Έφυγε μια χρονιά γεμάτη προσφορά και Αγάπη στον συνάνθρωπο! Με σεβασμό , συγκίνηση, εχεμύθεια, ικανοποίηση, αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης μοιράστηκαν για άλλη μία χρονιά τα "'ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ''


4 κλιμάκια Εθελοντών μαζί με την Πρόεδρο του Δ.Σ Κα.Δήμητρα Μουρλούκου, την Ταμία Κα. Αθανασία Μπίσκου, τον Γραμματέα Κο.Παναγιώτη Μπουλούκο, τα μέλη Κο.Κωνσταντίνο Λεωνίδα,Κα.Λένα Γαβρίλη ,Κα.Χρυσάφω Μαρλαγκούτσου και την Προισταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κα.Μαρία Σταματοπούλου, διένειμαν τα δέματα κατ'οίκον σε ηλικιωμένα, μοναχικά, άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί μαζί μας στην διανομή παραβρέθηκε και ο τέως Πρόεδρος Κος.Ανδρέας Πραξιτέλους που στέκεται αρωγός στο έργο του νέου συμβουλίου.
Όλοι μαζί διανύσαμε πολλά χιλιόμετρα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου,ενημερώθηκαν μαθητές ,εκπαιδευτικοί, πολίτες σε θέματα πρόληψης και προαγωγής δημόσιας υγείας ,πρώτων βοηθειών,ατομικής υγιεινής.
Έγιναν όμορφες συνεργασίες με στόχο να δοθούν πολλά είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς μοιράστηκαν τα " Δέματα Αγάπης" και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η προσπάθεια απέδωσε .

Μοιράστηκαν 445 δέματα σε 105 οικογένειες: τρόφιμα- λάδι- νωπά κοτόπουλα- κρασί- παιδικά παιχνίδια - ρούχα - υποδήματα- χριστουγεννιάτικα είδη - γλυκίσματα-είδη ατομικής υγιεινής και οπωροκηπευτικά.
Ευχαριστίες θερμές:

Στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ Dr Αντώνιο Αυγερινό και την Κεντρική Δίοικηση για την αποστολή προς το Τμήμα μας ειδών διατροφής, με σκοπό την διανομή τους σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας!
- Την Διεύθυνση ,τα παιδιά και τους γονείς του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου "ΟΝΕΙΡΟ'' στη Δαλαμανάρα.
- Τον Σύλλογο Γονεών και Κηδεμόνων, τους μικρούς μαθητές και τις νηπιαγωγούς του Νηπιαγωγείου Αγίου Προκοπίου για την προσφορά χειροποίητων μελομακάρονων στα παιδιά.
- Τα κρεοπωλεία: ΚΑΣΣΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΑΤΣΙΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΑΣΣΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΟΣΣΥΒΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΜΟΥΡΛΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ meat Maria- Και ΤΣΑΜΗ ΣΠΥΡΟΥ.
- Το Ελαιοτριβείο ΑΡΓΟΛΙΣ ΑΦΟΙ ΦΑΚΛΑΡΗ Α.Ε
- Την Οινοποιία ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στη Νεμέα.
- Εμπόριο φρούτων και λαχανικών, ΦΑΣΟΥΛΗ ΧΡ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
- Τους μαθητές των τάξεων Ε' και Στ' του 7ου Δημ.Σχ.Αργους μαζί με τις Εκπαιδευτικούς Κα.Μαρίνα Λημνιάτη και Κα.Χαρά Νίκα , για την πολύτιμη βοήθεια στην ετοιμασία των δεμάτων.
-Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους για την διάθεση χριστουγεννιάτικων ζαχαρωτών για τα παιδιά των οικογενειών.
-Τους φίλους και υποστηρικτές του Έργου μας!

Ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω στους Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ε Σ του Τμήματός μας για την συνεχή και αδιάκοπη εθελοντική εργασία με σύνθημα ¨Αυτη την Πρωτοχρονιά κανείς να μην πεινάσει"!

Πολλά δε θέλει ο άνθρωπος,
νά ν'ήμερος, να ΄ναι άκακος
λίγο φαΐ, λίγο κρασί
Χριστούγεννα κι Ανάσταση.
Οδυσσέας ελύτης
Χρόνια Πολλά - Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ