Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Προσφορά αγάπης από το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας (βίντεο)

Προσφορά αγάπης από το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας (βίντεο)
Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν σημαντική ποσότητα ελαιολάδου.

Τα Χριστούγεννα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου αγοράζοντας Λάδι.
Οι μαθητές επισκέφθηκαν το χώρο όπου δραστηριοποιούνται οι εθελοντές του συσσιτίου, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες για την διαδικασία της προετοιμασίας του φαγητού και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε καθημερινή βάση για τρόφιμα.
Την όλη φιλανθρωπική δράση οργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου κι οι μαθητές του σχολείου.
 Τους μαθητές συνόδευαν καθηγητές του ΕΠΑΛ, ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Κρεμμύδας και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Γαληνός.
Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές του σχολείου στους καθηγητές και την διεύθυνση του ΕΠΑΛ Ναυπλίου, που στηρίζουν τέτοιες δράσεις απηύθυνε ο εφημέριος του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας και υπεύθυνος του Συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος. 
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ