ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Δυο μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους διακρίθηκαν και θα εκπροσωπήσουν την Πελοπόννησο στο Στρασβούργο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | | | |
Δυο μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους θα εκπροσωπήσουν την Πελοπόννησο στο Στρασβούργο
Συγχαρητήρια και Ευχές για νέες επιτυχίες μαθητών/τριών του 1ου Λυκείου Άργους. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ντόκου Γεωργία μαθήτρια της Β΄Τάξης και στον Παναγιωτόπουλο Ευάγγελο μαθητή της Γ΄ Τάξης.

Οι μαθητές διακρίθηκαν στον γραπτό διαγωνισμό του Προγράμματος “EUROSCOLA 2019” και κατέλαβαν την 1η και 5η θέση μετά από αξιολόγηση των εργασιών – εκθέσεων στο διαγωνισμό μαθητών των Β΄ και Γ΄ Τάξεων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για το πρόγραμμα EUROSCOLA 2019» στις 30-10-2019,καθώς και με βάση τον μέσο όρο από την καρτέλα επίδοσης– αξιολόγησης των τίτλων ξένων γλωσσών. 

Οι παραπάνω μαθητές επιλέχτηκαν ως εκπρόσωποι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στην ημερίδα EUROSCOLA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο στις 30/01/2020.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές μας : Λεμονή Θεοδώρα της Β΄Τάξης, Μυτάς Λουκιανός της Β΄Τάξης, Νικολοπούλου Νικολέττα της Β΄Τάξης, Παναγοπούλου Παναγιώτα της Β΄Τάξης, Πασπαλιάρη Μαρία της Β΄Τάξης, Σύριου Βασιλική της Β΄ Τάξης, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν. 

Μας κάνατε περήφανους όλοι σας !!!

Να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και το ίδιο ήθος να προοδεύετε στη ζωή σας!!! 

Η Διευθύντρια Λένα Παπαθανασίου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ