ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Ναύπλιο: Πότε θα γίνει ο "Παλαμήδειος Άθλος 2020"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Πότε θα γίνει ο "Παλαμήδειος Άθλος 2020"
Η διοργάνωση του 6ου Παλαμήδειου Άθλου - Nafplio Caslte Run εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την άλωση του κάστρου του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου που εορτάζεται πάντα την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Η ημερομηνία διοργάνωσης των αγωνιστικών εκδηλώσεων Nafplio Caslte Run για το 2020, ορίστηκε στις 29 Νοεμβρίου. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑτης αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5χλμ., τον Παλαμήδειο Άθλο – Castle Run.

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνειαγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους καθώς και 1.5 χλμ. junior run για τις μικρές ηλικίες και τους συνοδούς τους!

Στον δικτυακό τόπο: https://www.nafpliocastlerun.gr/ οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη Διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις ενώ έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα με πληροφορίες για τους επισκέπτες του Ναυπλίου, δρομείς και συνοδούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ