ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Είχαν ρημάξει στην Αργολίδα τα μνήματα 5 νεκροταφείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. | | |
Ρήμαξαν στην Αργολίδα τα μνήματα 5 νεκροταφείων
Άλλος ένας κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της έρευνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για την εξιχνίαση της λεηλασίας σε πέντε κοιμητήρια που είχε αναστατώσει την Αργολίδα και συγκεκριμένα τα χωριά των Δήμων Άργους - Μυκηνών και Ναυπλιέων από τις 20 ως τις 24 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 36χρονου αλλοδαπού που συμμετείχε στην επιδρομή από την οποία είχαν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές σε δεκάδες μαρμάρινα μνήματα και σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση.

Στις 27 Σεπτεμβρίου είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων ηλικίας 25 και 44 χρόνων, οι οποίοι είχαν ξηλώσει πλήθος μπρούτζινα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 11.500 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ένας 50χρονος Έλληνας στον οποίο πούλησαν οι κατηγορούμενοι τα κλεμμένα αντικείμενα. Η έρευνα της Ασφαλείας Άργους - Μυκηνών συνεχίζεται για να εντοπιστούν και τυχόν άλλοι άγνωστοι συνεργοί τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ