ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στις 8 Μαρτίου 2020 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου - Στο «Όραμα Ελπίδας» και το «Γηροκομείο Ναυπλίου» τα έσοδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | | |
Στις 8 Μαρτίου 2020 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου - Στο «Όραμα Ελπίδας» και το «Γηροκομείο Ναυπλίου» τα έσοδα
Ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000, Αργολικός Γ.Σ.), την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με την υποστήριξη Επιμελητηρίου Αργολίδας, της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard και υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ, του ΕΟΤ, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS προκηρύσσουν τον αγώνα "Μαραθώνιος Ναυπλίου".

Ο πρώτος  Μαραθώνιος της άνοιξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στα πλαίσια μεγάλης αθλητικής και πολιτιστικής γιορτής. 

 Πρόκειται για το σημαντικότερο αθλητικό δρομικό γεγονός της Πελοποννήσου και τρίτο σήμερα σε μαζικότητα αθλητικό και συμμετοχικό γεγονός της χώρας μας. 

Η Διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με τη συμμετοχή θεσμικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της AIMS και του ΣΕΓΑΣ. 

Οι αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στον Μαραθώνιο Ναυπλίου είναι συμμετοχικοί και προσβάσιμοι από όλους.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα στην πόλη του Ναυπλίου, θα διεξαχθούν αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου δρόμου καθώς και αγώνας 5 χλμ. και κοινωνικός αγώνας δρόμου 2,5 χλμ., τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν στο «Όραμα Ελπίδας» και στο «Γηροκομείο Ναυπλίου» για την ενίσχυση των κοινωνικών τους σκοπών. Παράλληλα θα γίνουν και δράσεις για το περιβάλλον με τίτλο go ECO. Πρέπει εδώ να προσθέσουμε ότι η συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας Αργολίδας αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων είναι δωρεάν με όλες τις παροχές κάτι που αποτελεί με απόφαση της Ο.Ε. επίσης κοινωνικό μέρισμα.

Αγωνίσματα

Μαραθώνιος δρόμος.
Ημιμαραθώνιος δρόμος.
Αγώνας 5 χλμ.
Αγώνας 2,5 χλμ.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι:

-να παρέχει ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, πρότυπο στο είδος του, αντάξιο των μεγάλων αθλητικών Διοργανώσεων του παγκόσμιου γίγνεσθαι.
-να προάγει την υγεία των πολιτών μέσα από την χαρά της άθλησης και τον συμμετοχικό αθλητισμό.
-να προάγει την αθλητική παιδεία και την αξία της διά βίου άσκησης ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες μέσα από τη συνεργασία της με την εκπαιδευτική κοινότητα.
-να παράγει πολιτισμό και να λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη προόδου και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.
-να προβάλλει το Ναύπλιο και την Αργολίδα, τις ομορφιές τους καθώς και τη μακρά και αξιοσημείωτη πολιτιστική τους κληρονομιά και παράδοση.
-να καθιερώσει το Ναύπλιο ως αθλητικό τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σας προσκαλούμε όλους

να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής:

Nafplio Marathon!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ