ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Με κέφι, χορό και τραγούδι έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γονέων του Νέου Σχολείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | |
Με κέφι χορό και τραγούδι έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Κηδεμόνων του Νέου Σχολείου
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο Pantazis Royal. 

Στην κατάμεστη αίθουσα μαθητές, γονείς, καθηγητές, επίσημοι και πολλοί φίλοι αγκάλιασαν την εκδήλωση που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, καθώς η φωνή του αγαπημένου ντόπιου τραγουδιστή Άγγελου Ανδριανού με την ορχήστρα του, έδωσε ζωντάνια και κέφι για χορό και τραγούδι. 
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από την εκπρόσωπο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Αργολίδας «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» κα Τζοβάννα Κατερίνη, η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους επισήμους, τον Σεβ.Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ.ΝΕΚΤΑΡΙΟ, τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημ.Καμπόσο, τους Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννη Ανδριανό και Ανδρέα Πουλά, την Πρόεδρο του ΚΕΘΙ κα Σόνια Ταντάρου-Κρίγγου,τον Αντιπεριφερειάρχη Περ/κής Ενότητας Αργολίδας κ. Γιάννη Μαλτέζο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημ.Κωστούρο, τον προϊστάμενο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Αργολίδας κ. Γιάννη Γαληνό, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κ. Κώστα Κατσαρό.
Η κα Κατερίνη μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «…η συνεργασία καθηγητών, γονέων και μαθητών πάντα αποδίδει τα μέγιστα. Αφουγκραζόμαστε τους εφήβους, τις ανάγκες τους και πορευόμαστε δίπλα τους για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα, για το μέλλον τους».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Μαριλία Γεώργα εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου καλωσόρισε με τη σειρά της και ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη και την παρουσία τους, τη Διοίκηση και τους καθηγητές του Σχολείου, όπως επίσης και το Άγγελο Ανδριανό ο οποίος απεδέχθη την πρόσκληση να παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα μαζί με την ορχήστρα του. Ευχήθηκε σε όλους να διανύσουν μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και πρόοδο.
Ο Σεβ.Μητροπολίτης Νεκτάριος, ευλόγησε και έκοψε την πίτα. Ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Ο τυχερός του φλουριού κέρδισε ένα ποδήλατο, προσφορά από τον Ε.Ο.Α. «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ».
Η βραδιά κύλησε μέσα σε ένα κλίμα χαράς, τραγουδιού και χορού. Βέβαια, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. 

Η πλούσια λαχειοφόρος αγορά γέμισε τον κόσμο δώρα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της περιοχής που προσέφεραν τα δώρα τους, αφού με τη χορηγία τους αυτή, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ