ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Άριστος οιωνός για τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή η βράβευση του στο Ναύπλιο εν όψει της νέας ταινίας "Καποδίστριας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. | | | |
Αρίστος οιωνός για τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή η βράβευση του στο Ναύπλιο εν όψει της νέας ταινίας "Καποδίστριας"
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου το απόγευμα την αίθουσα του Τριανόν στο Ναύπλιο για να παρευρεθεί στην βράβευση του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στην τέταρτη μέρα προβολών του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου ΓΕΦΥΡΕΣ στο Ναύπλιο.


Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος προσφωνώντας τον σκηνοθέτη είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χαρά και τιμή να τους υποδεχόμαστε στην πόλη μας το Ναύπλιο, όπως είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, του οποίου η μεγάλη πορεία και η πολύ μεγάλη προσφορά του, χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναλυθεί. Επιπλέον, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που θα γίνουν εδώ στην πόλη μας γυρίσματα για την ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.»

Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης ως αντιφώνηση, μίλησε μεταξύ άλλων για την ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και τα γυρίσματα που θα γίνουν στο Ναύπλιο.

Επίσης, ο Γιάννης Σμαραγδής διάβασε στους παρευρισκόμενους μια σκηνή από το σενάριο της ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε. Μετά ακολούθησε η προβολή της ταινίας ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ