ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Πρόσκοποι από το Άργος στο πλευρό της Αυστραλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. | |
Πρόσκοποι από το Άργος στο πλευρό της Αυστραλίας
Η Ομάδα Συντονισμού και όλα τα Μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Άργους (ΕΠΠ) θέλοντας να στηρίξουν έμπρακτα βάζοντας ένα λιθαράκι στην προσπάθεια των Προσκόπων Αυστραλίας για την τεράστια Οικολογική και Ζωική καταστροφή που έχει προκληθεί αποφάσισαν την μαζική παραγγελία σημάτων από το Scout shop Australia!!!

Πιστοί στις Αρχές του Προσκοπισμού για ένα καλύτερο αύριο που αφορά το Περιβάλλον αλλά και για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας εμείς θα συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας!!!

Όποιος Νέος η Παλαιός Πρόσκοπος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μέσω Messenger με τον Υπαρχηγό της ΕΠΠ Άργους Θάνος Παναγοπουλος για την παραγγελία του/των.
Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς 

Ομάδα Συντονισμού
ΕΠΠ Άργους


Εκατομμύρια Πρόσκοποι στο πλευρό της Αυστραλίας

Ένα από τα χαρακτηριστικά των Προσκόπων είναι τα σηματάκια επιβράβευσης μίας προσπάθειας. Οι Πρόσκοποι από 7 ετών, αναπτύσσουν δεξιότητες και μέσα από βιωματικά προγράμματα και παρουσιάσεις, αποκτούν δεξιότητες που θα τους «συντροφεύουν» μία ολόκληρη ζωή.

Οι Πρόσκοποι είναι γνωστό ότι προστατεύουν το περιβάλλον με ποικίλους τρόπους αλλά παράλληλα ενημερωθούν και ευαισθητοποιηθούν την κοινωνία προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόσφατα σε συνεργασία με τη WWF, oι Πρόσκοποι δημιούργησαν από κοινού το THE PANDA BABGE. Το νέο σήμα αποτελεί μέρος του ανανεωμένου προγράμματος για το περιβάλλον που εφαρμόζει η Παγκόσμια Προσκοπική Οργάνωση και κατ’ επέκταση το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.), με την ονομασία Earth Tribe Alliance, το οποίο ενημερώνει και εκπαιδεύει τους νέους σε θέματα σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πρόσκοποι της Αυστραλίας,ευαισθητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή των πολυήμερων καταστροφικών πυρκαγιών.Εκτός της βοήθειας προς τις δυνάμεις πυρόσβεσης, δημιούργησαν ένα ειδικό συλλεκτικό σήμα τα έσοδα του οποίο θα διατεθούν αποκλειστικά προς άτομα που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Το 100% των πωλήσεων αυτού του σήματος θα δοθούν στην δαιδαλώδη προσπάθεια ανάκαμψης και ανασυγκρότησης των τοπικών κοινωνιών από την πυρκαγιά. Ειδικά για τις ομάδες και τις οικογένειες προσκόπων σε όλες τις περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Το σήμα στοιχίζει 5 δολάρια και είναι διαθέσιμο από το online shop των προσκόπων της Αυστραλίας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ