Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Α. Λυκομήτρου με συλλόγους υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Α. Λυκομήτρου με συλλόγους υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος
Ύστερα από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Λυκομήτρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/1/20 εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, των τουριστικών καταστημάτων, των ξενοδοχείων και του εμπορικού συλλόγου της Δημοτικής Ενότητας Δήμου Ναυπλιέων. 

Έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την τήρηση των όρων χρήσης κοινόχρηστου χώρου, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και την καλαίσθητη προβολή της πόλης, καθώς και την εξυπηρέτηση των πολιτών. 
Οι προσκληθέντες ανταποκρίθηκαν θετικά και η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και χάραξης κοινής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων υποσχέθηκε στους επαγγελματίες συμπολίτες μας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους για την αποτελεσματικότερη επίλυση των προβλημάτων της πόλης, και οι επαγγελματίες από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα μεριμνήσουν για την εφαρμογή των υπαρχόντων κανονισμών.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ