ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Μαρία Ράλλη: Δίνουμε αγώνα κατά της σπίλωσης, της συκοφάντησης και του λαϊκισμού - Θα κερδίσουμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη: Δίνουμε αγώνα κατά της σπίλωσης, της συκοφάντησης και του λαϊκισμού
Ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Οργανισμού θα συζητηθεί την επόμενη Δευτέρα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτός ο προϋπολογισμός θα τροποποιηθεί αμέσως μετά την έγκριση προϋπολογισμού του Δήμου Ναυπλιέων έτσι ώστε να ενσωματωθεί το ποσό των 300.000€ το οποίο αποτελεί την αύξηση της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του Οργανισμού από το Δήμο.


Το ποσό αυτό θα αποτελέσει και την πηγή χρηματοδότησης για τις μεγάλες εκδηλώσεις που ο Δήμος διοργανώνει κάθε χρόνο όπως είναι το Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής , Αύγουστος και Μνημεία, Πάσχα στο Ναύπλιο αλλά και περιβαλλοντικές και τουριστικές δράσεις.

Δράσεις τις οποίες έχουν επεξεργαστεί ,επεξεργάζονται και προτείνει οι ομάδες εργασίας τις οποίες ο Δημοτικός Οργανισμός δημιούργησε για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του.

Το Αναπλιώτικο καρναβάλι και ειδικότερα το Βενετσιάνικο καρναβάλι του Ναυπλίου είναι μέσα σε αυτές τις μεγάλες εκδηλώσεις. Μοναδικό και ξεχωριστό όπως και ο Δήμος μας. 

Η συμμετοχή συλλόγων σωματείων πολιτών κάθε ηλικίας αλλά και φορέων είναι το πιο σημαντικό στοιχείο μιας και η συλλογικότητα εξασφαλίζει την επιτυχία. Η πρόσκληση από την πλευρά μου και την πλευρά του Δημοτικού Οργανισμού απευθύνεται προς όλους.

 Η ανάγκη επικοινωνίας των ενεργειών που σχετίζονται με τους σκοπούς και τις αρμοδιότητες του οργανισμού είναι συνεχής και απαραίτητη. Τα μέσα επικοινωνίας συνεργάτες πολύτιμοι που μεταφέρουν τα μηνύματα σε όλο τον κόσμο. Αλλά και την μοναδικότητα του Δήμου στον οποίο ζούμε.
Αυτά σε ό,τι αφορά την ουσία.

Λυπάμαι πραγματικά που ορισμένοι θεωρούν την επικοινωνία με τους πολίτες «φρου φρου και αρώματα» και προσπαθούν με ειρωνείες και προσβολές να ανακόψουν την ολοφάνερα συλλογική και ομαδική πορεία του ΔΟΠΠΑΤ.

Λυπάμαι ακόμη περισσότερο γιατί αποτελούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η εξασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων χωρίς την απειλή σπίλωσης συκοφάντησης και λαϊκισμού είναι ένας ακόμα αγώνας που πρέπει να δώσουμε και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσουμε.

Προχωράμε με στόχο και δημιουργία.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ