ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων από την Μαρία Ιωαννίδου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | |
Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων από την Μαρία Ιωαννίδου στο Ναύπλιο
Ζεις την ζωή που θέλεις; Όλοι βιώνουμε καταστάσεις που μας δυσκολεύουν. Κάποιες μπορούμε να τις βελτιώσουμε, άλλες δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την στάση μας απέναντί τους. Έτσι γινόμαστε οι δημιουργοί της ζωής που πάντα ονειρευόμασταν.

Σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων θα διερευνήσουμε πως μπορούμε να γίνουμε ο καθένας δημιουργός της ζωής που θέλει για τον εαυτό του, αξιοποιώντας τα υλικά που σε όλους μας προσφέρει η ίδια η ζωή. Την ελευθερία, τις επιλογές, την ευθύνη, την γόνιμη στάση απέναντι στις ενοχές και τα δεδομένα με τα οποία ήρθαμε σε αυτή την ζωή.

Σε όλα τα σεμινάρια θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις. Μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.

Κύκλος “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”

Σεμινάρια & Ημερομηνίες:
“Πως να γίνεις ο δημιουργός της ζωής σου” – 3 Νοεμβρίου 2019
“Πόση Ελευθερία αντέχεις;” – 12 Ιανουαρίου 2020
“Είμαστε οι Επιλογές μας;” – 2 Φεβρουαρίου 2020
“Είναι βάρος ή δώρο η ευθύνη;” – 1 Μαρτίου 2020
“Άσε με να κάνω λάθος” – 29 Μαρτίου 2020
“Πως αντέχω ότι δεν επιλέγω” – 17 Μαΐου 2020

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για καθένα από τα σεμινάρια ξεχωριστά ή και για ολόκληρο τον κύκλο.
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ
Κόστος κύκλου: 70 ευρώ
Διεύθυνση: Κιλκίς 4,Ναύπλιο 21100
Ώρα: 17:00 – 20:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.

Λίγα λόγια για την Μαρία Ιωαννίδου

Ονομάζομαι Μαρία Ιωαννίδου. Είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και εργάζομαι με άτομα και ομάδες στην Αργολίδα και τα Βόρεια προάστια της Αττικής.
Προσωπικά, πιστεύω ότι η ζωή είναι γεμάτη στιγμές που ο «συνηθισμένος μας τρόπος να ζούμε» σταματάει να είναι αρκετά ικανοποιητικός ή και βοηθητικός για μας. Αυτές τις στιγμές συνηθίζουμε να τις ονομάζουμε «δυσκολίες». 
Εγώ προτιμώ να τις αποκαλώ «προκλήσεις» επειδή πιστεύω ότι είναι η ευκαιρίες που μας δίνονται να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον κόσμο και να πάρουμε αποφάσεις για το τι μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε, καθώς και με ποιον τρόπο θα πετύχουμε την αλλαγή. 
Έτσι μπορούμε να γίνουμε πιο συνειδητοί δημιουργοί της ζωής μας. Μιας ζωής που ίσως να μην είναι ιδανική, αλλά θα είναι η καλύτερη που μπορούμε να εξασφαλίσουμε στον εαυτό μας τη δεδομένη στιγμή.
Μέσα από τη δουλειά μου ως θεραπεύτρια, προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους που μου απευθύνονται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους φέρνει η ζωή με τρόπο που θα τις μετατρέψει σε αφορμές μιας θετικής αλλαγής για τον καθένα τους, η οποία πολύ πιθανώς θα επηρεάσει θετικά τους αγαπημένους τους ανθρώπους και γιατί όχι την ευρύτερη κοινωνία. 
Για να το πετύχω αυτό, φροντίζω να παρέχω στους ανθρώπους ένα χώρο όπου νοιώθουν την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που χρειάζονται όντες αποδεκτοί ως άνθρωποι ακριβώς όπως είναι. 
Μέσα σε αυτό το κλίμα διερευνούμε μαζί τον εαυτό τους, τη ζωή τους και τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους, ώστε να μπορέσουν να βάλουν σε νέα προοπτική τη μέχρι τότε πορεία τους και να επιλέξουν πιο συνειδητά τη συνέχεια της.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ