ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
 Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο café Ακταίον στο Ναύπλιο, παρουσία πολλών φίλων, Θρακών και όχι μόνο.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας αποτέλεσε η παρουσία του κου Γιώργου Αρβανίτη και της κας Βασιλικής Τσολακίδου, προέδρου και αντιπροέδρου του Συλλόγου Θρακιωτών Αθηνών - Άγιος Ελευθέριος Αχαρνών αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν Θρακιώτικες στολές από την προσωπική συλλογή του προέδρου, μεταξύ των οποίων και η Βαλτιώτικη (Γκαγκαβούζικη). 
Ευελπιστούμε η συνεργασία των δύο Συλλόγων να συνεχιστεί και να γίνει ακόμα στενότερη στο μέλλον, ώστε να αναδείξουμε και να διατηρήσουμε από κοινού τα ήθη και έθιμα του τόπου καταγωγής μας.
Ειδική μνεία οφείλουμε και στα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, το οποία αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι Σύλλογοι μας θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν ο ένας τις δράσεις του άλλου.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και το café Ακταίον για τη φιλοξενία και το Sweet house για την προσφορά του στη βασιλόπιτα μας .

Καλή χρονιά και υγεία σε όλους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ