ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας συμμετέχει στην κινητοποίηση της Παρασκευής στο ΣΤΕ

 Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας συμμετέχει στην κινητοποίηση της Παρασκευής στο ΣΤΕ
H Π.Ο.Α.Σ.Α. θεωρεί ότι η 10-1-2020 είναι η ημέρα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την επιβίωση των αποστράτων των Σ.Α. και ο  Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα είναι παρόν στο Κάλεσμα της Ομοσπονδίας



Συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί από την ολομέλεια του ΣτΕ η προσφυγή του ΕΦΚΑ για την συνταγματικότητα ή μη των νόμων που κατέστρεψαν τη ζωή μας.

Η Π.Ο.Α.Σ.Α. επισημαίνει ότι αυτή γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά καθόσον υπάρχει απόφαση ολομέλειας του ΣτΕ (προηγούμενης σύνθεσης ) που έχει αποφανθεί για το ζήτημα και μας έχει δικαιώσει.

Κατόπιν των ανωτέρω απαιτείται από όλους μας συστράτευση και αγώνας αφενός μεν να καταγγέλλουμε την αλόγιστη συμπεριφορά του ΕΦΚΑ , την υιοθέτηση της συμπεριφοράς αυτής από την κυβέρνηση και την επιχειρούμενη μεταστροφή δικαστικής απόφασης του ίδιου δικαστηρίου. (Το ΣτΕ , δια της ολομέλειας του , καλείται να κρίνει προηγούμενη απόφαση αυτής ).
Συνάδελφοι – σύνδεσμοι - ενώσεις όλοι στον αγώνα της 10-01-2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08.30 έξω από το ΣτΕ , επί του πεζοδρομίου της οδού Πανεπιστημίου.
Όλοι στο ΣτΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ