Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Το Ναύπλιο γιορτάζει τον Πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | | | |
Το Ναύπλιο γιορτάζει τον Πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο
Ανακοινώθηκε το διημερο πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό μνήμης του Πολιούχου της πόλης του Ναυπλίου Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως.ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΣ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΒΒΑΤΟ 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 1η ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ι. Κωστούρος και το Δημοτικό Συμβούλιο
σας προσκαλούν  να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης του πολιούχου Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31η  Ιανουαρίου και το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, στον νεοανεγερθέντα Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου, στο Ναύπλιο.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 
ώρα 6:30 μμ 
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον νεοανεγερθέντα Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
ώρα 7:00 π.μ 
Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου, θα ψαλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί η Πολυαρχιερατική θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολιδος κ.κ. Nεκταρίου και ετέρων Αρχιερέων, με τη συμμετοχή Κληρικών της τοπικής μας εκκλησίας, των Αρχών και την παρουσία πιστών.

Προσέλευση επισήμων στο Ναό: ώρα 09:45 π.μ

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας στις 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Σεπτης Εικόνος τον Πολιοπύχου στην πόλη μας κατά την εξής διαδρομή: Ι,Ν. Αγ. Αναστασίου - Παραλιακή - Συγγρού - Βασ. Κωνσταντίνου - Πλατεία Συντάγματος - Ι.Ν. Γενεσίου Θεοτόκου.

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ι. Κωστούρος

 Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ