Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020

Ο Γ. Γκιόλας στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | |
Ο Γ. Γκιόλας στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού
« Στο 26ο έτος συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας μπαίνει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού. Ήταν το 1994 που ιδρύθηκε για να καλύψει αυτόνομα τα τοπικά αλλά και τα λοιπά αιτήματα και κυρίως τις ανάγκες των πολυάριθμων μελών του, αφού ήδη έχουν ξεπεράσει τα 100 .
  Οι δραστηριότητες του Συλλόγου δεν εξαντλούνται στην προώθηση συντεχνιακών αιτημάτων, αφού η αναφορά και η προσπάθειες των μελών του για την προστασία του περιβάλλοντος, τον εξωραισμό και την βελτίωση της εικόνας του Τολού, καθώς επίσης και η ανάδειξη και προβολή αρχαιολογικών χώρων και όμορφων διαδρομών στη φύση άπτονται του ενδιαφέροντος και της εθελοντικής φροντίδας των μελών του».
Αυτά ήταν εν ολίγοις, τα σημεία της εισαγωγικής ομιλίας – χαιρετισμού του δραστήριου Προέδρου του Συλλόγου κ. Γιάννη Ν. Γεωργιδάκη. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Τολού π. Μιχαήλ Κόλλιας.
Επακολούθησαν οι χαιρετισμοί ορισμένων από τους προσκεκλημένους.

Ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας αναφέρθηκε στην στενή του σχέση με τον Σύλλογο και τα μέλη του, υπενθύμισε ότι η περασμένη χρονιά υπήρξε για τον τουρισμό στη χώρα μας απόλυτα ικανοποιητική, αφού πέτυχε τους στόχους για αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων, ο χώρος δε των καταλυμάτων ειδικότερα παρουσίασε αύξηση της δαπάνης ανά διανυκτέρευση από 70 σε 77 ευρώ και υψηλότερο αριθμό διανυκτερεύσεων στα 3,1% (209.349 χιλ. από 202.974 χιλ.)
Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με πρόγραμμα, σχεδιασμό και δράσεις από τον κεντρικό φορέα, δλδ το Υπουργείο Τουρισμού και οπωσδήποτε από την αντίστοιχη συμμετοχή της επιχειρηματικότητας.

Τόνισε επίσης, στη φετινή χρονιά , παρά τις αντιξοότητες που προδιαγράφονται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολ. Μεσογείου με την ίδια στοχευμένη κοινή προσπάθεια όλων των φορέων, εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαιτερότητες και την ελκτική υπεροχή που έχει αποκτήσει η Ελλάδα, στο τουριστικό στερέωμα, μπορούμε και ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα θα αποβούν θετικά.
Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου και του Συλλόγου Τολού Νικόλας Μπικάκης.
Παρέστησαν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημ. Σχοινοχωρίτης και Γιάννης Ματζούνης, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Τολού Δημήτρης Καταγάς, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός και οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου Μαρία Σαρίδη και Θοδωρής Δεληγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλίου Μαρία Ράλλη, Γιώργος Καχριμάνης και Σταύρος Γαβρήλος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ