ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πετράκος - Δρούγκας για τα πυρηνελαιουργεία Ναυπλίου, Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | | |
Αφού «πνίγηκαν» από τη μπόχα των πυρηνελαιουργείων οι πολίτες του Ναυπλίου, της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και της Οιχαλίας και αφού έχει μεσολαβήσει από τις 15/1/2020 έγγραφο διαμαρτυρίας του Δήμου Οιχαλίας, αίφνης ευαισθητοποιήθηκε ο κ. Τατούλης και ζήτησε στη χθεσινή (Δευτέρα 27/1/2020) συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. να συζητηθεί το θέμα των πυρηνελαιουργείων.

Είναι υποκρισία και φαρισαϊσμός αυτή η στάση του κ. Τατούλη ο οποίος για 9 χρόνια ήταν Περιφερειάρχης και δεν έκανε τίποτα για τα πυρηνελαιουργεία, ούτε καν υλοποίησε την απόφαση της 24/7/2017 του Πε.Συ.Π. το οποίο του είχε δώσει εντολή: «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ... για την επίλυση του προβλήματος».

Είναι όμως υποκριτική και η στάση του κ. Νίκα ο οποίος απεδέχθη ασμένως την πρόταση του κ. Τατούλη για να «παίξουν» το δίπολο της ανούσιας προσωπικής αντιπαράθεσης.

Είναι υποκριτική διότι ο κ. Νίκας μαζί με τον κ. Πρόεδρο του Πε.Συ.Π. «ξεχνούν» να φέρουν στο Πε.Συ.Π. να συζητηθεί η επερώτηση που έχουμε καταθέσει από τις 1/10/2019!!! Και όταν μετά τις 3 προφορικές μας διαμαρτυρίες, γιατί δεν έρχεται προς συζήτηση η επερώτησή μας με θέμα «Μέτρα και ενέργειες για τη βελτίωση της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων», καταθέσαμε στις 11/12/2019 γραπτή επιστολή διαμαρτυρίας, ο κ. Περιφερειάρχης μας ζήτησε στις 19/12/2019 15θήμερη προθεσμία για να απαντήσει.

Πέρασαν βέβαια πάλι οι 15 ημέρες και απάντηση δεν πήραμε.

Συνεπώς απαιτούμε στη συνεδρίαση του Πε.Συ.Π. την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 να είμαστε εμείς εισηγητές, διότι εμείς έχουμε θέσει το θέμα από τις 1/10/2019.

Τα παιχνίδια των προσωπικών αντιπαραθέσεων Νίκα και Τατούλη δεν θα τα δεχθούμε.

Οφείλουν να απαντήσουν και οι δυο και να απολογηθούν για τις ευθύνες και τις παραλείψεις τους.

Εμείς δεν μπαίνουμε στο ψευτοδίλλημα ανοιχτά ή κλειστά πυρηνελαιουργεία αλλά απαιτούμε μέτρα και ενέργειες να βελτιώνουν τη λειτουργία τους και να προστατεύουν την υγεία των πολιτών.

Το Γραφείο Τύπου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ