ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Καθαριστών Σχολείων Αργολίδας & Ερμιονίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Καθαριστών Σχολείων Αργολίδας & Ερμιονίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Καθαριστών Σχολείων Αργολίδας & Ερμιονίδας το Σάββατο 25/1/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΙΟΥΠΙΑ" στα Πυργιωτικα. 
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτρη Κωστούρο που παρευρέθη στην εκδήλωση όπως και τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Αδριανού, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέα Πουλά, τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Μαλτέζο Ιωάννη, την Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α΄& Β΄ Βαθμιας Εκπαίδευσης Ναυπλίου, και Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη , τον Αντιπρόεδρο ΔΟΚΟΙΠΑΝ και πρόεδρο του Ιδρύματος "Μαρία Ράδου" κ. Χρηστο Ζέρβα,την Πρόεδρο Τουρισμού κ. Νάντια Αναστασίου, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου & Ερμιονίδας κ. Ραφαήλ Μπαρού, όπως και τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου κ. Γαβρηλο Γεώργιο.
Επίσης στην εκδήλωση αυτή είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν άνθρωπο που βρίσκετε πάντα δίπλα μας και έκανε πολλά χιλιόμετρα για να παρευρεθεί.
Το Μελος της Διοίκησης Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ καθώς και Πρόεδρο των "ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" κ. Δημήτρη Καραγεωργοπουλο.Επίσης ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και γέμισε τον χώρο ασφυκτικά.
Η παρουσία του κόσμου πολιτικού και μη, δείχνει έμπρακτα την αγάπη ,την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση στο Σωματείο μας.Ευχαριστούμε λοιπόν όλους αυτούς τους ευχόμαστε χρόνια πολλά και Επιτυχία σε ότι κάνει ο καθένας ξεχωριστά.
Ενα μεγάλο ευχαριστω στους Υπεύθυνους της αίθουσας εκδηλώσεων "ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΙΟΥΠΙΑ" για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που έδειξαν απέναντι στους καλεσμένους μας όπως και στην όμορφη ορχήστρα που μας διασκέδασε.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ