ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πότε θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα από Μυκήνες και Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. | | |
Πότε θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα από Μυκήνες και Ναυπλιο
Η ολυμπιακή φλόγα όπως έχουμε αναφέρει θα περάσει από την Αργολίδα. Συγκεκριμένα θα περάσει από τις Μυκήνες συμβολικά και μετά στην πρωτεύουσα του Νομού το Ναύπλιο.

Η φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο θα βρίσκεται στην Αργολίδα στις 13 Μαρτίου 2020 και  μετά δια μέσω Κορίνθου και μια μικρή στάση στον Ισθμό θα πάει Μέγαρα, Αθήνα, Κρήτη.

Φυσικά η Ολυμπιακή φλόγα του Τόκιο για να περάσει από την Αργολίδα οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ όπως ο Γιάννης Μπόλλας ενδιαφέρθηκε πριν 5 μήνες, διαφορετικά υπήρχε περίπτωση να μην περάσει από την περιοχή μας.

Η διαδρομή της φλόγας σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό και οι συναντήσεις για τις λεπτομέρειες έχουν ξεκινήσει από το 2019 με παράγοντες της περιοχής ώστε να καταλήξει το τελικό πλάνο της διαδρομής.

Φυσικά το ακριβές πρόγραμμα και οι τελετές που θα πραγματοποιηθούν στις Μυκήνες και το Ναύπλιο θα ανακοινωθούν με λεπτομέρειες το προσεχές διάστημα.
Το σχέδιο της δάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Σχεδιάστηκε από τον Tokujin Yoshioka και βασίστηκε σε ένα από τα πιο γνωστά σύμβολα της Ιαπωνίας, το άνθος της κερασιάς.

Τον Μάρτιο, καθώς οι κερασιές που ανθίζουν σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης, η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει σε ολόκληρη τη χώρα. Συνολικά 10.000 δάδες θα κατασκευαστούν για το γεγονός.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για το Τόκιο θα κρατήσει 121 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου, με 80-90 δρομείς να μεταφέρουν την Φλόγα κάθε ημέρα.

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία στις 12 Μαρτίου 2020 και το ελληνικό σκέλος της Λαμπαδηδρομίας θα κρατήσει 8 ημέρες, ως τις 19 Μαρτίου. Την ίδια μέρα θα γίνει η Τελετή Παράδοσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η Φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Ιαπωνία, όπου θα φτάσει στις 20 Μαρτίου 2020.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ