ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε εορταστικό κλίμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | | |
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε εορταστικό κλίμα
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, με εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο PARK, στο Ναύπλιο.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδόση Σπαντιδέα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου από τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού συλλόγου που φέτος συμπληρώνει τα 74 χρόνια προσφοράς στην πόλη αλλά και την Αργολίδα.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν,  ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος" Κωνσταντίνος Κολόκας, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, η πολιτευτής Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Πρόεδρος της Εθνικής Πινακοθήκης Απόστολος Μπότσος και πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου.
Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν ακόμη τα μέλη του Συλλόγου,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Τάκης Κοντός, ο Διοικητής του ΚΕΜΧ Ναυπλίου Συνταγματάρχης Γιώργος Γερανιός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλης Αλεξόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική και με δώρα που κληρώθηκαν μεταξύ αυτών τρεις πινάκες ζωγραφικής και ένα φλουρί Κωνσταντινάτο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ