ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Τι λέει Έλληνας που έχει εγκλωβιστεί από τον κοροναϊο σε πόλη φάντασμα στην Κίνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | | | |
Τι λέει Έλληνας που έχει εγκλωβιστεί από τον κοροναϊο σε πόλη φάντασμα στην Κίνα (βίντεο)
Σκηνή από… ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει η περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στην επαρχία Γουμπέι ένας Έλληνας, ο οποίος έχει εγκλωβιστεί στην Κίνα λόγω του κοροναϊού.



Ο ίδιος βρίσκεται σε πόλη, η οποία απέχει περίπου 330 χιλιόμετρα από τη Ουχάν, εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε ο φονικός ιός.

«Ο κόσμος δεν μπορεί να φύγει, δεν υπάρχουν τρένα, οι δρόμοι είναι άδειοι. Πρόκειται για μία άδεια πόλη» δήλωσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες και τα βίντεο που δείχνουν όντως την άλλοτε πολυσύχναστη πόλη να έχει μετατραπεί σε πόλη-φάντασμα.

Σημειώνεται πως η επαρχία Γουμπέι, όπου βρίσκεται ο έλληνας υπήκοος, αποτελεί το επίκεντρο του κοροναϊού, καθώς στην περιοχή έχει καταγραφεί η πλειοψηφία των κρουσμάτων.
«Δυστυχώς μπλέχτηκα εδώ»

«Ήμουν για αναψυχή και εργασία, παράλληλα. Και δυστυχώς μπλέχτηκα εδώ» έσπευσε να προσθέσει, σημειώνοντας ότι «όλοι οι κάτοικοι εδώ, φορούν μάσκες και πλένουν τα χέρια τους».

«Η ενημέρωση είναι δύσκολη, γιατί δεν μιλάω καλά κινεζικά, ενώ οι αρχές δεν μιλούν αγγλικά» συμπληρώνει.

Παράλληλα διαβεβαίωσε πως η ελληνική πρεσβεία στο Πεκίνο κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να καταφέρει να αποχωρήσει από την Κίνα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ