ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δημήτρης Κωστούρος: Η ανταποδοτική ανακύκλωση ήρθε για να αλλάξει την νοοτροπία που έχουμε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος: Η ανταποδοτική ανακύκλωση ήρθε για να αλλάξει την νοοτροπία που έχουμε (βίντεο)
"Η ανταποδοτική ανακύκλωση με ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε στο Δήμο μας.Τα χαμόγελα των παιδιών μας πρέπει να μας καθοδηγήσουν στον τρόπο που θα φερόμαστε απέναντι στο περιβάλλον που θα τους παραδώσουμε." τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στα εγκαίνια του πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που έγιναν στο Ναυπλιο την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.



Ο κύριος Κωστούρος συμπλήρωσε: "Η ανακύκλωση, η επαναχρησιμοποίηση, η κομποστοποίηση και ο τρόπος με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα μας πρέπει να έχουν μοναδικό κριτήριο ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας που έρχεται. Η ανταποδοτική ανακύκλωση ήρθε για να ευαισθητοποιήσει , να μειώσει τον όγκο των απορριμμάτων να αλλάξει την νοοτροπία που έχουμε για οτιδήποτε πετάμε.

Πρέπει να βαδίσουμε τον δρόμο της ανακύκλωσης, η ανταπόδοση στη διαδικασία ανακύκλωσης για τους ενήλικες έχει ιδιαίτερη σημασία. Ξεκινάμε από εδώ με μια πολύ μεγάλη ελπίδα. Τα παιδιά είναι αυτά που θα επιβάλλουν στους μεγαλύτερους πώς πρέπει να ανακυκλώνουμε και πώς πρέπει να φερόμαστε."

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου Ναυπλιέων κατά την διάρκεια των εγκαινίων: 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ