ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Παρέμβαση Ανδριανού για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:58:00 μ.μ. | |
Παρέμβαση Ανδριανού για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως με θέμα έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου που αφορά το μείζον πρόβλημα των κτιριακών υποδομών του σχολείου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το από 13/1/2020 έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου που μου απεστάλη και παρουσιάζει το μείζον πρόβλημα των κτιριακών υποδομών του σχολείου, το οποίο λειτουργεί ως δεκαθέσιο σε κτίριο που ανεγέρθη στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με προδιαγραφές τριθέσιου σχολείου.

Δεδομένου του ότι πέραν όλων των άλλων, προσφάτως σημειώθηκαν περιστατικά πτώσης σοβάδων που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο, ώστε να δρομολογηθεί η λύση αυτού του σοβαρού προβλήματος».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ