ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Παλαμήδης"
Κύλησε μέσα από τα δάχτυλά μας ένας ακόμα χρόνος… μια στιγμή σε μια αέναη αλυσίδα που καταγράφει στην μνήμη μας γεγονότα, χαρές και πίκρες… Για το 2019 υπάρχουν μόνον συμβάντα… όχι ελπίδες και απογοητεύσεις… αυτές κληροδοτήθηκαν στο 2020…
Γι αυτό γιορτάζουμε την έλευση του κάθε νέου χρόνου… Ελπίζοντας ότι θα γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά μας… όσο περίεργα, απλά ή παράξενα να είναι αυτά… για να τα αφηγούμαστε στους επόμενους και να μας θυμίζουν ότι ζήσαμε…
Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έχει το νόημα της συνάντησης και επικοινωνίας των μελών του Συλλόγου, το ΄΄μοίρασμα΄΄ των ευχών και της ζωής και το ΄΄καλόπιασμα΄΄ του νέου χρόνου.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ έκοψε για τα μέλη και τους φίλους του την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ξενοδοχείο PARK Ναυπλίου.
Στην εκδήλωση μίλησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωάννης Μαλτέζος, οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς. Παραβρέθηκαν οι Πρόεδροι του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος Απόστολος Μπότσος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Ναυπλιέων Κώστας Κολόκας, οι πολιτευτές Ελένη Παναγιωτοπούλου και Σόνια Ταντάρου - Κρίγγου καθώς και πλήθος επισήμων προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, λαχειοφόρο αγορά με κλήρωση πλούσιων δώρων και την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μαζί τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, να θυμηθούν εκείνα που έγιναν το 2019 και να σχεδιάσουν όσα έρχονται.
Ο Σύλλογος αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι το πολιτιστικό κύτταρο της πόλης και ο κρίκος που συνδέει τα γεγονότα του παρελθόντος με τις προκλήσεις του μέλλοντος.

΄΄ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ΄΄ σε όλους.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ