ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Προς διάλυση ο ιστορικός Πανναυπλιακός - Παραίτηση Κανούση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. | | |
Παραπαίει ο ιστορικός Πανναυπλιακός - Παραίτηση Κανούση
 Μετά από 3,5 χρόνια που βρισκόταν μαζί με τον Πρόεδρο Γιώργο Ψυχογιό στο τιμόνι του ιστορικού συλλόγου, ο Γραμματέας του Δ.Σ του Πανναυπλιακού Δημήτρης Κανούσης εξωθήθηκε στην παραίτηση όπως υποστηρίζει και διαχωρίζει τη θέση του από τις όποιες επιλογές, κινήσεις ή ό,τι άλλο από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου, αφού αυτές σε καμία περίπτωση δεν τον εκφράζουν, δεν τον αντιπροσωπεύουν και ως εκ τούτου διαφωνεί κάθετα.

Η ανακοίνωση παραίτησης του κυρίου Κανούση:

"Θέλοντας να περισώσω τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά μου, αλλά και την υγεία μου, δηλώνω ότι παραιτούμαι από το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού.

Διαχωρίζω πλήρως τη θέση μου από τις όποιες επιλογές, κινήσεις ή ό,τι άλλο από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου, αφού αυτές σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν, δεν με αντιπροσωπεύουν και ως εκ τούτου διαφωνώ κάθετα.

Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη φάση, σε λεπτομέρειες, για το τί έγινε στον σύλλογο τις τελευταίες μέρες, από ποιους και για ποιόν λόγο, εκτός αν προκληθώ.

Συμμετείχα στο ΔΣ τα τελευταία 3,5 χρόνια και στήριξα όσο κανείς άλλος όλες τις επιλογές, σωστές ή λάθος, με τεράστιο προσωπικό κόστος που όμως δεν το υπολόγισα, προκειμένου να σταθεί ο σύλλογος. Όμως ως εδώ. Τα πάντα έχουν ένα όριο.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργάσθηκα αυτά τα χρόνια, ζητώ συγγνώμη αν στενοχωρήθηκε με κάποιους, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κάτι προσωπικό και βέβαια εύχομαι ολόψυχα στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Αυτό το όριο λοιπόν κύριε Κανούση, το ξεπεράσατε όλο το Δ.Σ. της ομάδας, εδώ και πολύ καιρό και φτάσατε τον Πανναυπλιακό εδώ που τον φτάσατε. Πήρατε στις πλάτες σας μια ιστορία τόσων δεκαετιών και την κάνατε ανέκδοτο να γελάει ο κόσμος...

Σας προκαλούμε εμείς λοιπόν να αναφέρετε όχι μόνο του λόγους της παραίτησης που λίγο ενδιαφέρουν τον κόσμο του Ναυπλίου, αλλά  και τι γινόταν όλα αυτά τα 3,5 χρόνια στον Παννναυπλιακό, καθώς δεν το οφείλετε μόνο στην αξιοπρέπειά σας, αλλά σε μια κοινωνία ολόκληρη που δάκρυζε βλέποντας τα χάλια που κατάντησε η ομάδα του Πανναυπλιακού.

Αν πραγματικά θέλετε να διασώσετε την σοβαρότητα σας πρέπει να απαντήσετε στον κόσμο του Ναυπλίου που αναγκάστηκε με πόνο να απομακρυνθεί και να νιώθει ως ξένη μια ομάδα που γεννήθηκε και διέπρεψε στο Ναύπλιο.

Γ.Ρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ