ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Μεγάλες επιτυχίες από την Ακαδημία του Αριστέα Άργους στο τουρνουά της Αθήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Μεγάλες επιτυχίες από την Ακαδημία του Αριστέα Άργους στο τουρνουά της Αθήνας
Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου , που διεξήχθει στην Αθήνα, από 3-5 Ιανουαρίου του 2020,με την συμμετοχή 60 ομάδων από όλη την Ελλάδα. 
 Η ακαδημία του Άργους αγωνίστηκε στο τουρνουά σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες με 5 ομάδες, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες των ΠΑΕ (ΑΕΚ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ ,ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΟΦΗ) και έδωσε στους αθλητές της εμπειρίες από παιχνίδια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.Το τουρνουά παρακολούθησαν όλοι οι scaouter των ομάδων της SUPER LEAGUE
 Πιο αναλυτικά στην κατηγορία Κ16 η ακαδημία του Αριστέα με προπονητή τον Αποστόλη Κατσά κέρδισε στον όμιλο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ με 3-0 , την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ 2-0 και την ΚΑΛΛΙΘΕΑ με 3-1. Στο μεγάλο τελικό ηττήθηκε από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ με 2-1 και κατέκτησε την 2η θέση.
 Στην κατηγορία Κ14 η ομάδα των 2006 με προπονητή το Δημήτρη Τότσικα κέρδισε 5-0 τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ , 6-0 την ομάδα Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και 3-0 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ . Στο μεγάλο τελικό κέρδισε την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΙΜΟΥ με 4-1 στα πέναλντι και κατέκτησε την 1η θέση.
 Στην ίδια κατηγορία Κ14 η ομάδα των 2007 με προπονητή το Δημήτρη Τότσικα κέρδισε 2-0 τα ΤΡΙΚΑΛΑ ,κέρδισε 3-0 τον ΑΙΟΛΟ ΒΑΡΗΣ και έχασε 2-1 από την ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ . Στο μικρό τελικό έχασε από την ομάδα του ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με 3-1 και κατέκτησε την 4η θέση.
 Στην κατηγορία Κ12 η ομάδα του Άργους με προπονητή τον Ηλία Βουβούσα κέρδισε τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ με 4-0 , μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε της ΠΑΕ ΟΦΗ με 2-1 και κέρδισε τον ΖΕΦΥΡΟ με 4-2. Στο μικρό τελικό(λόγω διαφοράς τερματών με τους πρώτους των δύο άλλων ομίλων) κέρδισε τον ΑΙΟΛΟ ΒΑΡΗΣ με 2-0 και κατέκτησε την 3η θέση αήττητη .
Στην κατηγορία Κ10 η ακαδημία του Άργους με προπονητή τον Νίκο Κωστόπουλο κέρδισε το ART SOCCER με 5-2,την σχολή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΝΤΗ με 2-0 και σε ένα συναρπαστικό αγώνα την ΠΑΕ ΑΕΚ με 3-2 .Στον μεγάλο τελικό επικράτησε της ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ με 6-2 και κατέκτησε την 1η θέση
Να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν σπουδαίες και ιστορικές ομάδες, όπως ΠΑΕ ΑΕΚ,ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΝΙΚΗΣ ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ,, ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΑΗΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ,,ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές της ακαδημίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν, καθώς και στους προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη, Αποστόλη Κατσά , Δημήτρη Τότσικα , Ηλία Βουβούσα , Νίκο Κωστόπουλο και Νίκο Σωτηρόπουλο(προπονητή τερματοφυλάκων) για την συστηματική και οργανωμένη δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του Άργους.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ